21 Ocak 2017 Cumartesi

Vezir Parmağı 2017

Vezir Parmağı (2017)

Vezir Parmağı (2017) Afiş Tuz Gölü
Vezir Parmağı (2017) Afiş / Tuz Gölü
Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Komedi, Dram türündeki Vezir Parmağı (2017) filmi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü vizyona giriyor. Görüntü yönetmenliğini Soykut Turan'ın üstlendiği filmin müziklerinde Mahsun Kırmızıgül ve Yıldıray Gürgen'in imzası bulunuyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan yerli film 111 dakika sürüyor.


Vezir Parmağı 2017 Konusu

Konusu 3 kıtaya yayılmış, farklı coğrafyalardan ve kültürlerden insanları bünyesinde barındıran Osmanlı İmparatorluğu'nun uzun yıllardır bitmeyen savaşlarına bir yenisi eklenmektedir. İmparatorluğun dört bir yanından eli silah tutan erkekler asker olarak orduya alınır. Ülkenin 5 ayrı bölgesinden yola çıkan, farklı kültürlere ait hamallar savaşa giden bu ordunun neferleri olacaktır. tt6042446
Notlar
Mahsun Kırmızıgül filmografisini merak ediyorsanız daha önce yayınladığım Vezir Parmağı Filmi Fragmanı adlı yazımda bulabilirsiniz.


Vezir Parmağı (2017) Oyuncuları

Mahsun Kırmızıgül (Hamdullah rolünde), Ali Sürmeli (Müstesna), Peker Açıkalın (Nazik), Selim Bayraktar (Ekmelettin), Yasemin Yalçın (Nurdane), Ece Uslu (Feride), Gülben Ergen (Gülbahar), Derya Şensoy (Şadiye), Meral Çetinkaya (Safiye Hatun), Necmi Yapıcı (Kamil), Arif Erkin (Köyün Dedesi), Suna Selen (Ayşe Hatun), Defne Yalnız (Hatice Hatun), Cezmi Baskın, Levent Sülün, Cihat Tamer, Talat Bulut, Orçun Kaptan, Altan Erkekli, Nurseli İdiz, Fatoş Seymen, Güner Özkul, Rana Cabbar, Metin Yıldız, Nuri Alço, Muhammed Cangören, Hayrettin Karaoğuz, Aydan Burhan…

4 yorum:

  1. Sinemada gitmem ihtimal ama televizyonda izleyeyim bunu. Mahsun Kırmızıgül'ün güzel filmler yapmasını hiç beklemezdim ilk ünlü olduğu şarkıcı zamanlarında, beni şaşırtan insanlardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllar önce bir tv programına katılmıştı Mahsun Kırmızıgül, onu hiç kaale almadıkları yıllardır aklımdan çıkmadı. Zaten Kırmızıgül'ü bir daha da bu tür programlarda bir daha görmedim. Kendini işine verdi sanırım... Film çekmek hiç kolay bir iş değil, kendine ait bir misyonu var ve o yolda ilerliyor. Bu anlamda takdir ediyorum onu. :)
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Çok eleştiriliyor bu film. Fragmanına baktım fakat bu kadar eleştirilecek bir taraf göremedim. Pek anlam veremedim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirileri okumadım. Anladığım kadarıyla iyi yönde değil. Fragman dediğimiz gibi güzeldi. Bende merak ettim şimdi...

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön