14 Aralık 2016 Çarşamba

Oldu mu Şimdi? (2016)

Oldu mu Şimdi? (2016)

Kenan Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği Komedi türündeki Oldu mu Şimdi? (2016) isimli yerli yapım 16 Aralık 2016 günü vizyona giriyor. Ali Kobanbay'ın senaryosunu yazdığı, Adnan İşbilir'in görüntü yönetmenliğini yaptığı film 93 dakika sürüyor.


Oldu mu Şimdi? (2016) Konusu

Doğduğu günden beri hayatı yanlış anlamalar yüzünden mahvolan Yaşar, yine bu tip bir yanlış anlama sonucu hapse girer. Hapiste tanıştığı Ömer en yakın dostu olur. Hapisten çıktıktan sonra Ömer'le birlikte birçok dolandırıcılık işi yaparlar. Ama her defasında yakalanıp tekrar hapse girerler. En son hapisten çıktıklarında ise helal yoldan para kazanmak için birbirlerine söz verirler...
Bir gün camide kimsesiz birinin cenazesinin kaldırılmasına yardım eden iki arkadaşın başına talih kuşu konar. Cenazesinin kalkmasına yardım ettikleri kişi, büyük bir nakliye şirketinin zengin sahibi Gürcan isminde bir iş adamıdır. Dostu olmayan Gürcan cenazesini taşıyacak kişilere tüm mal varlığını bırakmayı vasiyet etmiştir. Böylece iki kafadar nakliye şirketinin başına geçer. Dürüst bir iş adamı olan rahmetli Gürcan beyin rakipleri onlara rahat vermeyecek ayrıca Ömer'in geçmişinden kalan kumar borcu nedeniyle Ankaralı Vedat'la başı belaya girecektir. İki kafadarın kendilerini tekrar belanın içinde bulması uzun sürmez. Üstelik bela başka belaları da başlarına musallat edecektir.

Oldu mu Şimdi? (2016), Yavuz Seçkin ve Serkan Şengül


Oldu mu Şimdi? (2016) Oyuncuları

Yavuz Seçkin (Yaşar)
Serkan Şengül (Ömer)
Seda Güven (Lara)
Orhan Aydın (Ankaralı Vedat)
Emre Mutlu (Davut)
Haldun Boysan (Gürcan)
Esra Sönmezer (İllüminati Bölge Müdürü)
Yıldırım Öcek (Müsteşar Eşref)
Hüseyin Elmalıpınar
Yakup Yavru
Oğuzhan Yıldız (Şit)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön