15 Kasım 2016 Salı

Boonie Bears 2: A Mystical Winter (2015)

Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış (2015)

Yönetmenliğini Ding Liang ve Fuyuan Liu'nun yaptığı Animasyon filmi Boonie Bears: A Mystical Winter (2015) 18 Kasım 2016 günü vizyona giriyor.
Çin yapımı olan ve orjinal adı "Xiong Chumo Zhi Xueling Xiongfeng" olan film 96 dakika sürüyor. Türkiye'de "Ayı Kardeşler: Büyülü Kış (2015)" ismiyle gösterilecek film, Ayı Kardeşler sinema filmi serisinin "Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu" filminden sonra çekilen ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Çocuklara yönelik olan Animasyon sinemalarda 3D seçeneği ile izlenebilecek. Filmin İngilizce seslendirmesinde; Jenny Ansell, Rick Jay Glen, Ethan Kiely, Siobhan Lumsden görev aldı.
 

Ayı Kardeşler: Büyülü Kış (2015) Konusu:

Kahramanlarımızın yaşadığı Kristal Tepeler, şiddetli bir kar fırtınası sonucunda bembeyaz örtüler altında kalır. Kristal Tepelerde kış ruhu hikayelerinde yer alan aynı zamanda Bramble'ın çocukluk anılarını canlandıran gizemli bir hayvan dolaşmaya başlar.
Boynuzlu bembeyaz bir ayı olan bu gizemli hayvanın peşine düşen ödül avcıları Kristal Tepeler'in altını üstüne getirir. Dağ sakinleri, çocukluklarından beri birbiriyle mücadele eden Ayı Kardeşler ve Oduncu Vick'in önünde iki seçenek bulunmaktadır. Hem ağır geçen kışı atlatabilmek hem de kasabalarını tehdit eden bu kötü insanlardan kurtulmak için işbirliği mi yapacaklar, yoksa aralarındaki çekişmeye devam mı edeceklerdir? tt4412240

Boonie Bears Sinema Filmleri Serisi:

- Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu (2014)  ⇒ Burada
- Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış (2015)
- Ayı Kardeşler 3 (2016): Konusu sirkle ilgili olan filmin Türkiye'de gösterilip gösterilmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı.

3 yorum:

  1. Bayılırım hayvanlı filmlere, çizgilere. Umarım sonu mutlu bitiyordur. :)
    Çok teşekkürler Zülal'ciğim.

    YanıtlaSil
  2. Nee çok filmi buralardan öğreniyorum. Çoook teşekkürler o yüzden :)

    YanıtlaSil
  3. deniz'le karar veriyoruz seyredeceğiz animasyon diye hep araya birşeyler giriyor....

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön