14 Kasım 2016 Pazartesi

Bir Şey Değilim (2016)

Bir Şey Değilim (2016)

Muharrem Özabat'ın yazıp yönettiği Komedi türündeki Bir Şey Değilim (2016) filmi 18 Kasım 2016 tarihinde gösterime giriyor. Görüntü yönetmenliğini Mahmut Yumuşak'ın, yapımcılığını Mustafa Topaloğlu'nun yaptığı yerli film 98 dakika sürüyor. 


Bir Şey Değilim (2016) Oyuncuları

Münir Can Cindoruk, Bihter Dinçel, Ferzan Hekimoğlu, Ahmet Saraçoğlu, Rıza Sönmez, Levent Ülgen, Numan Çakır, Ümit Çırak, Füsun Demirel, Şener Kökkaya, Bülent Çolak, Aykut Taşkın, Esin Doğan, Burak Akyol, Mert Egemen, Ali Yaylı, Muhlis Aşan, Hakan Türkşen, Ekrem Erkek, Evren Karakayacı, Caner Cindoruk, Murat Onuk, Özüm Arkan, Uğur Uludağ, Tuna Arman. 

Bir Şey Değilim (2016) Konusu

Paraya sıkışan genç tiyatro oyuncusu Mahmut ikinci sınıf bir sinema filminden kötü adam rolü için teklif gelince kabul eder. İyi bir performans ortaya koyan Mahmut'u filmin jönü kıskanır ve onu kovdurabilmek için üzerine gider. Bu duruma ses çıkarmayan Mahmut'a kızan kız arkadaşı gecenin bir vakti terk eder. Beyoğlu sokaklarında evine gitmeye çalışan genç kadın saldırıya uğrar. Ancak Mahmut kız arkadaşını takip etmektedir ve saldırganlara müdahale eder. Onları bayıltır. Ertesi gün gazeteler seri katili öldürdüğü için Mahmut'u kahraman ilan eder. Hâlbuki genç oyuncu karakolda dayak yemektedir... Filminin yarım kalmasını istemeyen yapımcı Azmi Mahmut'la yeni anlaşma yapar artık iyi adamı oynayacaktır. Ancak işler ters gider ve gerçek katilin kimliği basında açıklanınca, Mahmut meşhur olmak için yalan söyleyen sahtekâr bir oyuncu konumuna düşer.

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön