7 Ekim 2016 Cuma

The Girl on the Train (2016)

Trendeki Kız (2016)

Tate Taylor'ın yönetmenliğini üstlendiği Gerilim, Gizem türündeki The Girl on the Train (2016) filmi 7 Ekim 2016 günü gösterime giriyor. İngiliz yazar Paula Hawkins'in çok satan aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunu Erin Cressida Wilson yazdı. ABD yapımı olan ve 112 dakika süren Trendeki Kız (2016) filminin görüntü yönetmenliğini ise Charlotte Bruus Christensen üstlendi. Filmin müzikleri ise Danny Elfman imzalı.

Oyuncular

Emily Blunt (Rachel Watson rolünde), Luke Evans (Scott Hipwell), Haley Bennett (Megan Hipwell), Justin Theroux (Tom Watson), Rebecca Ferguson (Anna Watson), Laura Prepon (Cathy), Allison Janney (Memur Riley), Édgar Ramírez (Dr. Kamal Abdic), Lisa Kudrow (Monica)...

The Girl on the Train (2016) filmi, başrol oyuncularına ait kolaj

Trendeki Kız (2016) Konusu


Eşinden boşandıktan sonra toparlanmaya çalışan Rachel Watson, her gün işe gidip gelirken bindiği trenle, eski kocasıyla yaşadığı evin önünden geçmektedir. Eski eşi Tom evlenmiş ve yeni bir yuva kurmuştur. Kendisine acı gelen bu geçişlerin etkisinden kurtulmak için başka bir evdeki mutlu bir çifti; Megan-Scott Hipwell çiftini izlemeye başlar. Gördüklerini kendince yorumlayan Rachel, evin önünden geçtiği bir gün kötü bir olaya şahit olur. Rachel, ertesi sabah morluklarla uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlayamaz. Haberlerden Megan'ın kaybolduğunu öğrenir. Birinci problem Megan'ın nerede olduğu, ikincisi ise kendisinin ne yaptığı ve neden hiçbir şey hatırlayamadığıdır.  tt3631112

12 yorum:

  1. İlginç bir filme benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçinde gizem barındıran bir film, teşekkür ederim Zehra :)

      Sil
  2. Filmin konusu hoşuma gitti. Gerilim tarzı filmlere bayılıyorum. Trendeki kız da izlenecekler listemdeki yerini aldı. Teşekkürler sayenizde güzel filmler seçebilmem kolaylaşıyor.

    YanıtlaSil
  3. Kitabını almıştım nisan, mayıs gibi. Ama pek beğenmedim. Filmi daha güzel olabilir. İzlemek isterim. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi araştırırken kitap hakkında benzer yorumlara denk geldim. Bakalım film farklı bir tat sunabilecek mi izleyenlerine, teşekkür ediyorum Müjde Abla. :)

      Sil
  4. Sezonu takip edenler için harika bir rehbersin canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Hatice Hanım, yorumunuzu okuyunca mutlu oldum :)

      Sil
  5. Kitabını okumadım ama filmini izlerim, emily nin olmasına da ayrı sevindim 😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emily Blunt güzel işler ortaya çıkarıyor. Önceliğimi bende filmi izlemekten yana vereceğim. Teşekkürler Fenomen :)

      Sil
  6. Romanı beğenmiştim. Filminin çekildiğini şimdi, senden öğrendim. İzlemek isterim ben bunu, bulabilecek miyim bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trendeki Kız filminin İmdb puanı fena değil. Sıkılmadan izlenir diye düşünüyorum. İnşallah bulabilirsin. Ben bekliyorum hala :)
      Teşekkürler Hilal :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön