25 Ağustos 2016 Perşembe

Star Trek Beyond (2016)

Star Trek Sonsuzluk (2016)

Yönetmenliğini Justin Lin'in üstlendiği Star Trek Beyond (2016) filmi 26 Ağustos 2016 günü vizyona giriyor. Doug Jung ve İngiliz oyuncu Simon Pegg'in kaleme aldığı senaryosu ile dikkat çeken "Star Terk Sonsuzluk 2016" 122 dakika sürecek heyecanlı bir uzay macerası vaat ediyor. Bilim-Kurgu, Aksiyon, Macera türlerindeki filmin görüntü yönetmenliğini ise Stephen Windon yapıyor.


Türkiye'de televizyonun tek kanal ve siyah beyaz olduğu (muhtemelen 70'lerin sonu 80'lerin başı) yıllarda yayınlanan Uzay Yolu dizisi birçok kez sinemaya uyarlandı. 1966 yılında başlayan filmin serüveni, üzerinden 50 yıl geçmesine rağmen ilgi eksilmeden izlenmeye devam ediyor.

Uzay Yolu Dizisi

Son olarak çekilen sinema filmi Star Trek serisine ise 2009 yılında başlandı.
- Uzay Yolu - Star Trek (2009)
- Star Trek Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness (2013)
- Star Trek Sonsuzluk - Star Trek Beyond (2016)

Star Trek Sonsuzluk - Star Trek Beyond (2016) Oyuncuları:

Chris Pine (Kaptan James Kirk rolünde), Zachary Quinto (Kumandan Spock), Karl Urban (Doktor McCoy),Zoe Saldana (Uhura), Simon Pegg (Scott), John Cho (Sulu), Anton Yelchin (Chekov), Idris Elba (Krall), Joe Taslim (Manas), Sofia Boutella (Jaylah)...


Star Trek Sonsuzluk - Star Trek Beyond (2016) Konusu:

Kaptan James Kirk komutasındaki Atılgan gemisi uzayın derinliklerine doğru yaptıkları yolculukta kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor. tt2660888

Star Trek Sonsuzluk (2016), İdris Elba Krall karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkıyor.

"Krall" isimli karakteri canlandıran İdris Elba, Star Trek filmlerinde yer alan yeni bir türü canlandırmış. Krall, Federasyon'a dolayısıyla onu temsil eden Atılgan ve ekibine hiçte iyi bir gözle bakmıyor. Hatta nefret ediyor. Bu nefretin filmi nasıl yönlendireceği ise merak konusu.
***
Star Trek Sonsuzluk (2016) filmi, birçok ülkede  21 Temmuz 2016 tarihinden itibaren vizyona girdi. Dünya ülkeleri arasında filmin henüz yayınlanmadığı ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülke sayısı ise 11.

10 yorum:

  1. Ah! 16-17 yaşlarımın güzel günlerinden kalan unutulmaz yüzler, Kirk, Mr. Spock, Uhura, Çehov, Dr. McCoy..:((( Uzay Yolu sevilmez mi?:) Volkan selamı, Volkan ölüm kıskacı, Klingonlular, Romulanlar:))ışınlanmalar...çok teşekkürler Zülal'ciğim. Benim yaşımdakiler onlarla büyümüştü. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gazetelerden dizinin küpürlerini keserdim Müjde abla, yıllarca kıymetlim oldu o küpürler. Sonra internet çıktı fotograflara ve filmlere kolay ulaşır olduk... Işınlanma meşhurdu! Volkan selamı vardı birde değil mi :)

      Sil
  2. Ben bu filmi hiç seyretmedim çoğukez denk geldi ve yine seyretmedim sanırım yeni versiyonunu izleyeceğim :) İyi seyirler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiye takılıp kalmak değilde arada bir hatırlamak iyidir.:) Bu film konusunda yeniden yanayım bende, teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Off bayılırdık yakışıklı Kaptan Kirk'e ve kaptanın seyir defterine kayıt ettiği maceralarına..En sevdiğim dizilerdendi diyebilirim. Yeni çekimleri aynı tadı vermiyorsa da:( seyretmeye değer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kaptan yakışıklıydı :)) 2009 da başlanan serinin ilk filmini ve oyuncuları garipsedim ama sonra sevdim. He psinin ayrı bir tadı var :) Teşekkür ediyorum:)

      Sil
  4. Eski ilk dizinin hayranıyım bütün filmleri de izledim bunu da kaçırmam tabi ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzay Yolu'nun ilk ve son filmlerini seyrettim ama arada kaçırdıklarım olabilir. Sonuncuyu özellikle merak ediyorum. Senaryo yazımında Simon Pegg var ve İdris Elba filme dahil olmuş. Sadece yeni yönetmen Justin Lin konusunda biraz şüpheliyim. İzleyip göreceğiz. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Yarın Gidicem ama Hangisi çok iyi filmler geldi Son iki film Hüsrana uğrattı Beni gerçek kötüler ve Hayalet Avcıları umuyorum bunlar iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film bizden önce birçok ülkede vizyona girmiş. Yabancı dilde eleştirilerini okudum. İlk iki filmin yönetmeni ile bu filmin yönetmeni farklı. Yön. Justin Lin Hızlı ve Öfkeli filmini cekmis. Yönetmen biraz fark yaratmış diyorlar. Birde bu filmin daha esprili olduğu söyleniyor. Esprilerin kaynagi olarakta Scotty rolundeki Simon Pegg gosteriliyor... Hatta motosikletli bir sahne bile çekmişler. :) Ama Star Trek Beyond, Gerçek Kötüler ve Hayalet Avcılarından çok daha iyi bir yerde bence... Trafik kazasinda hayatini yitiren Anton Yelchin'i izlerken biraz burukluk yaşanacağını tahmin ediyorum... Umarim beğenirsiniz :) Teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön