23 Ağustos 2016 Salı

Nerve (2016)

Oyun - Nerve (2016)

Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisinin yönettiği Viral (2016) filmi ülkemizde henüz gösterilmeye başlamışken, yönetmen ikilisinin ikinci filmi olan Nerve (2016) sinema programlarındaki yerini aldı.
Jessica Sharzer tarafından Jeanne Ryan'ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Oyun - Nerve (2016) isimli film 26 Ağustos 2016 günü gösterime giriyor. Görüntü yönetmenliğini Michael Simmonds'un üstlendiği ABD yapımı olan film Macera, Suç, Gizem türünde ve 96 dakika sürüyor.


Filmin oyuncu kadrosunda ise; Dave Franco (Ian rolünde), Emma Roberts (Vee), Emily Meade (Sydney), Miles Heizer (Tommy), Kimiko Glenn (Liv), Marc John Jefferies (Wes), Machine Gun Kelly (Ty), Brian 'Sene' Marc (J.P.), Ed Squires (Chuck)... yer alıyor.

Oyun - Nerve (2016) Konusu:

Lisede okuyan Vee, "Nerve" isimli internet sitesinin para ödüllü oyununa katılır. Doğruluk ve Cesaret konulu oyunun cesaret bölümünü seçer. Naklen yayınlanan oyunu izleyenler ücret ödemektedir. Binlerce başvuru arasından seçilen Vee, kendisine verilen görevleri eğlenerek yerine getirmektedir. Bir süre sonra, çılgın başlayan oyunun, izleyenlerin müdahalesine açık olduğu anlaşılır. İzleyen kesimin istekleri oyunu tehlikeli bir hale gelmesine neden olur. tt3531824


Henry Joost ve Ariel Schulman Birlikteliği:

Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisinin yönettiği filmler iki hafta art arda vizyona gelince diğer filmlerini merak ettim. Facebook'la/sanal dünyayla ilgili "Catfish" isminde bir belgesel yapmışlar. Yönetmen ikilisi, belgeselde konu olarak sanal dünyanın hayatlara olan etkilerini işlemişler. Nerve (2016) filminde de genel anlamda benzer bir konuyu ele aldıklarını görüyoruz.
Genç yönetmenler Henry Joost ve Ariel Schulman'ın birlikte çektiği filmler:
- Catfish (2010) Belgesel
- Paranormal Activity 3 (2011)
- Korku Paranormal Activity 4 (2012) Korku
- Viral (2016) Korku
- Nerve (2016) Macera, Suç

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim. Ayrıca temposu yüksek bir filme benziyor. Teşekkürler :)

      Sil
  2. bakayım buna ben :) ya benim blog da film cenneti yaaa, yüzlerce film var. oleeeey görüşürüüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film cenneti deyince merak ettim şimdi. Kesinlikle karıştıracağım :)) Teşekkürler :)

      Sil
  3. Konusu ilgi çekici. Hemen aklımdan kurmaya başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyicilerin oyunu manipüle etmeleri filme heyecan katmış gibi görünüyor. Hayal gücünü harekete geçirten bir film gibi. Ben olsaydım ne yapardım ne isterdim sorusunu akla getiriyor. :) Nerve'yi izlemedim ama izleyen kesim beğenmiş. Yeri gelmişken İmdb'si 7.1 ortalama puan tutturmuş. Bu bilgiyi de paylaşmış olayım. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Bir nevi Hostel sanki Zülal. Bir de çok merak ediyorum sen bu kadar filmi nerde izliyorsun :)

    YanıtlaSil
  5. Sıkılmadan izledim. Tam hafta sonu aksiyonu için

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön