19 Haziran 2016 Pazar

Maggie's Plan (2015)

Maggie's Plan (2015)

Yönetmenliğini Rebecca Miller'in üstlendiği Maggie's Plan (2015) isimli film 24 Haziran 2016 gününden itibaren sinemalarda gösterilmeye başlanacak. Maggie's Plan, Karen Rinaldi'nin yazdığı ancak basılmayan romanının sinemaya uyarlanması ile ortaya çıkmış. Senaryo, Miller ve Karen Rinaldi tarafından kaleme alınmış. Komedi türündeki ABD yapımı olan film 98 dakika sürüyor.
Türkçe adı Kördüğüm (2015) olan filmin müziklerini Michael Rohatyn ve Adam Horovitz görüntü yönetmenliğini ise Sam Levy üstleniyor.
Filmin oyuncu kadrosunda Greta Gerwig (Maggie), Ethan Hawke (John), Julianne Moore (Georgette), Bill Hader (Tony), Travis Fimmel (Guy), Maya Rudolph (Felicia), Wallace Shawn (Kliegler), Mina Sundwall (Justine) gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Kördüğüm (2015) Afiş
Kördüğüm - Maggie's Plan (2015) Afiş

Kördüğüm - Maggie's Plan (2015) Konusu:

Maggie, New York'ta yaşayan, hayatındaki tüm kararları kendisi alan bağımsız genç bir kadındır. Evlenmeden çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra eski bir arkadaşı olan Guy'da yardım etmeyi kabul etmiştir. Ancak bu sıralarda tanıştığı evli ve iki çocuk sahibi olan antropolog John tüm planlarını alt üst eder. John'a âşık olan Maggie, John'un zaten sarsılmakta olan evliliğinin sona ermesinden kısa bir süre sonra onunla evlenir. Fakat aradan geçen senelerde Maggie John'a olan ilgisini kaybeder. Kocasının eski eşini tanıyan Maggie aslında onun kocası için mükemmel olduğunu düşünmeye başlar. Bir plan yapar; amacı kocası ile eski karısı Georgette'i yeniden biraraya getirmektir. Georgette, önceleri bu planda bir tuzak kokusu alsa da Maggie'nin teklifini kabul eder. tt3471098

1 yorum:

  1. Oyunculari iyiymis. Sayfanin basindaki haftanin filmleri bölümü çok güzel olmus.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön