23 Haziran 2016 Perşembe

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016)

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016)

Orjinal adı "Independence Day: Resurgence" olan ve Roland Emmerich'in yönettiği Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) filmi 24 Haziran 2016 günü sinemalarda gösterime giriyor. Senaryosunu Carter Blanchard, Dean Devlin, Roland Emmerich ekibinin oluşturduğu 120 dakika süren filmin görüntü yönetmenliğini ise Markus Förderer üstlenmiş. Bilimkurgu, Aksiyon, Macera türünde olan ABD yapımı film, 1996 yılında gösterilen Kurtuluş Günü'nün devamı niteliğinde. Film, sinemalarda 3D ve 2D seçenekleri ile izlenebilecek.
 *** 
İlk filmde yer alan Will Smith'in bu filmde yer almadığını ancak Bill Pullman ve Jeff Goldblum'un kadroda olduğu hatırlatalım. Kurtuluş Günü 2 filminin kadrosunda yer alan oyuncular;
Liam Hemsworth (Jake Morrison), Maika Monroe (Patricia Whitmore), Jeff Goldblum (David Levinson), Joey King (Sam), William Fichtner (General Adams), Jessie Usher (Dylan Hiller), Bill Pullman (Başkan Whitmore), Vivica A. Fox (Jasmine), Jessie Usher (Dylan Hiller), Charlotte Gainsbourg, Brent Spiner, Sela Ward (Başkan Lanford), Angela Baby...


Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit (2016) Konusu:

Uzaylı istilasını bertaraf eden dünyalılar yeni bir saldırı ihtimali için gerekli önlemleri almıştır. Kurdukları savunma sisteminin bir ayağı Ay'dadır. Varlıkları sona ermeden hemen önce uzaya yardım çağrısı gönderen yaratıkların bu çağrısı cevapsız kalmaz. Uzaylı yaratıklar daha güçlü bir şekilde aradan 20 yıl geçtikten sonra ortaya çıkacak ve dünyaya saldıracaktır.

Seride Bulunan Filmler:

- Kurtuluş Günü - Independence Day (1996) tt0116629
- Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit - Independence Day: Resurgence (2016) tt1628841

6 yorum:

  1. ilk filme bayılmıştım bunu da zevkle seyredeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu belli olan bir film gibi ama dunyanin yok olmasi gibi bir son hazirlamadilarsa tabi! :) Bu kez kurtuluş nasil saglanacak çok merak ediyorum. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Önce ilk filimi izleyip ardından buna geçmek lazım, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk filmin üzerinden bir hayli zaman geçti. Izlemiş olmama rağmen tazelemek gerekir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. İlk filmi seyretmiştim ama hafızamı yoklayınca pek birşey hatırlamadım gerçekten merak ettim şimdi :)
    Paylaşım için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filmin sonunu hatırlıyorum ancak buradan yazmayayım :)
      Ben teşekkür ederim. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön