22 Mayıs 2016 Pazar

Kahraman Koala (2015)

Kahraman Koala - Blinky Bill the Movie (2015)

Yönetmenliğini Deane Taylor ve Alexs Stadermann ikilisinin yaptığı Avustralya, ABD ortak yapımı olan Kahraman Koala (2015) filmi, 27 Mayıs 2016 günü küçük izleyicileri ile buluşuyor. 93 dakika süren Animasyon, Aile, Macera türündeki filmin senaryosunu ise Fin Edquist kaleme aldı.


Filmde orjinal seslendirmeyi; Toni Cllette (Beryl / Cheryl) Ryan Kwanten (Blinky Bill), David Wenham (Jacko), Robin McLeavy (Nutsy) ve Rufus Sewell (The Cat), Türkçe seslendirmeyi ise Yekta Kopan, Ziya Kürküt ve Elif Acehan gerçekleştiriyor.

Kahraman Koala - Blinky Bill the Movie (2015) Konusu:

Yeşil Patch adında küçük bir kasabada yaşayan koala Blinky Bill, uzun süre önce evden ayrılıp geri dönmemiş babasının hayatta olduğuna ısrarla inanmayı sürdürmektedir.


Blinky Bill, hayal gücü geniş ve maceraperest yapısı olan bir koaladır. Bulduğu bir ipucunun ardından Yeşil Patch kasabasını terk ederek Avustralya'nın uçsuz bucaksız çöllerinde zorlu bir arayışa başlar.

Kahraman Koala (2015) Jacko ve Nutsy
Blinky Bill, bu yolculukta bir hayvanat bahçesi koalası olan Nutsy ve yakalı kertenkele Jacko ile arkadaş olur.


Bill, peşlerine takılan vahşi ve intikamcı bir kedinin de -yerel yaban hayatı için bir tehdit oluştururlar- nefesini yolculuk boyunca ensesinde hissedecektir. İmdb Puanı: 5.3 İmdb Linki: tt3700456

5 yorum:

  1. Mutlaka izleyeceğim bu sıralar animasyonlara sardım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş aralığı küçükler için ama, sıkılabilirsiniz diye söylüyorum.
      Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Animasyon seven biri olarak izlemem gerek :)
    Ama çok küçük yaşa hitap ediyorsa problem
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar guzel animasyon filmleri var, hepsi birbirinden renkli :)

    YanıtlaSil
  4. Benim bir kötü yönüm var.. Çizgi film karakterlerinin bile başına bir kötülük gelse üzülüyorum. Canlı varlıklar olmadıkları halde o durumdan kurtulmalarını korku ve heyecanla bekliyorum. Ne garip..
    Bunu oğlumla sıklıkla çizgi film izlediğim zamanlarda fark ettim. Şimdi bunu yazarken de merak ettim, ben böyle hissediyorsam bizim ufaklık ne hissediyor diye.::) keşke hayatımızda kötü karakterler hiç olmasa..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön