19 Nisan 2016 Salı

Kor - Ember (2016)

Kor - Ember (2016) 

22 Nisan 2016 Cuma günü vizyona girecek olan Kor- Ember (2016) filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Zeki Demirkubuz üstlendi. Türkiye, Almanya ortak yapımı olan film, Dram türünde ve 145 dakika sürüyor.


Kor - Ember (2016) Oyuncu Kadrosu: 

Aslıhan Gürbüz (Emine), Taner Birsel (Ziya), Caner Cindoruk (Cemal), Çağlar Çorumlu, Dolunay Soysert (Zuhal), İştar Göksever (Aslan), Talha Yayıkçı (Remzi), Berat Özdemir (Mete), Genco Ozak (Muhasebevi), Deniz Keresteci ve Apo Demirkubuz (Tamirci)

Kor - Ember (2016),  Caner Cindoruk 

Kor - Ember (2016) Konusu: 

Cemal, çalışmak için kaçak olarak Romanya'ya gider. Orada tutuklanınca ailesinin yanına dönemez. Eşi Emine, terzilik yaparak geçimini sağlamaktadır. İşi nedeniyle gittiği giyim atölyesinde eski patronlardan Ziya'ya rastlar. Sonrasında Ziya, Emine’nin kocasının başına gelenleri öğrenir. Bir de Emine'nin üç yaşındaki oğlunun ameliyat olması gerekmektedir. Ziya, parası ve sigortası olmayan Emine’ye yeni bir iş bulur ve çocuğunun tedavi masraflarını öder. Ziya bir gün içkiliyken Emine'ye telefon açar. Emine, geri dönülmez bir yola girmek üzeredir...
İmdb Linki; tt5599818

Taner Birsel, Ziya rolüyle karşımızda olacak. Kor - Ember (2016) 
Ziya der ki:
Beni istemiyor ya da pişmanlık duyuyor olabilirsin. Gereken neyse yaparım ama bana alacaklı muamelesi yapma! -Kor-

6 yorum:

  1. acaba izlesem mi diye düşünüyorum...Şu sıralar kalitesiz yerli yapımlardan gına geldi..bu farklı gibi duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demirkubuz çizgisi bilinen bir yönetmen. İhanetin psikolojisi; karı, koca, arkadaş, çevre gibi faktörler ele alınıp izleyiciye sunulmuş sanıyorum.

      Sil
  2. Fragmanı hiç sevmedim. Konusu zaten sarmadı. Bu kadına da gıcık oluyordum yahşi cazibede oynarken. Ama sanırım diziyle alakalı değilmiş. Hala gıcıkmışım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahşi Cazibe dizisine bakmışlığım var, Kor filminin fragmanını da izledim ama hiç çağrışım yapmadı bende. Sanırım oyuncuyu ismiyle tanımıyor oluşum da etkili oldu bu tanımayışta. Taner Birsel'e odaklanmışım ben :)
      Karmaşık insan ilişkileri anlatılmış sanıyorum. Henüz izlemediğim için yorum yapamıyorum. Ama gıcıklık varsa zaten film baştan kaybetmiş demektir. Sağlık olsun.:)
      Sevgiler. :)

      Sil
  3. Yönetmeni gördüğüm anda kesin gideceğim dediğim filmlerden biri. Boş vakit bulursam eğer izlemeliyim yine muhteşem bir iş çıkartmış olduklarına eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konusunun güzel işlendiğini okudum. Özellikle erkeklerin izlemesi gerekir gibime geldi. Zaman içinde festivallere katılan Kor filminin kayda değer bir ödül almadığını görmek beni şaşırttı açıkçası. En son SİYAD ödüllerinde adı geçmişti. Bakalım orada ne sonuç alacaklar. 15 Mart 2017 yi bekliyorum şimdi. Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön