21 Nisan 2016 Perşembe

filmgundemi'ne Hoş Geldiniz


Kuşlardan az önce bir haber aldım! Renkli Pasta Sepeti com sahibesi sevgili Nahide Hanım beni bu haftanın blogu seçmiş, nasıl mutlu oldum anlatamam. Hemen uğradım, özellikle bahsettiği yoğunluğun içinde beni konuk olarak alması beni ayrıca sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Bu postu aceleyle yazıyorum. 3 günlük bir okul maratonum başlıyor. Şimdi çıkıyorum ama akşama buradayım yine, lafların bellerini kırarız, bitmek bilmeyen film yazıları arasında dedikodu yaparız, çaylarımızı içeriz...

18 yorum:

  1. nereye gidiyorsun yahu 3 gün :)
    hoşbulduk canım sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün için teşekkür ediyorum nasıl makbule geçti anlatamam. Bitmeyen film yazıları arasında kimbilir ne zaman fark edecektim bu güzel sürprizi. :)
      Perşembe, cuma ve cumartesi günleri oğlumla dışarıda oluyoruz: Eğitim olayı... Günün ögleden sonrası onu beklerken eriyip gidiyor. Eve dönüşte çok yorgun oluyorum, pentatlon tarzı bir yol maceram oluyor çünkü. Günün bir kısmı da böyle gidiyor... Yalnız bugün bir olaya sinir oldum. Okul için hazırlanmışız, oglumla indik aşağıya arabasını bahçeye bırakmıştım. Arabaya bağlı bir lastik var çok lüzumlu bir parça. 3 numaralı dairedekilerin oğlu onu almış. Bu bilgiyi bahçedeki diğer iki çocuk söyledi. İnkar ediyor. İki kat merdiveni şimşek hızıyla çıktım bir ayakkabının bağcığını çözüp aldım ve yine şimşek hızıyla aşağıya indim. 3 Çocuğa o lastiğin çok önemli olduğunu bulurlarsa bina kapısının iç tarafına koymalarını söyledim. Akşam eve döndüğümde lastiği bulmuşlar ve kapının arkasına bırakmışlardı... Niye anlattım değil mi? Lafların belini kıracağız demişim yazımda. Benim ki bu şekil oluyor Felady :)

      Sil
  2. Hosbulduk canim senin blogdan çikamiyorum zaten yakinda çadir kuracagim :) tebrik ederim en çok hakedenlerdensin haftanin blogu ünvanini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Derya Hanımcığım, çadır olayının farkındayım:) hafta arası yorumlara dönemedim. Özellikle yanıtlamak istediğim yorumlar vardı. Ama önce ufak bir araştırma yapmam gerekiyor.
      Şimdi ben sitenin formatını değiştirdikten sonra ve eskisi gibi blogları gezemez duruma geldikten sonra (haftalık yazı sayım 2 den 10-12 adet süreli yayına ulaştı.) haftanın blogu yazısına açık söyleyeyim kimse uğramaz diyordum. Tabi bu satırları yazarken iğneyi de çuvaldızı da kendime batırıyorum. Hak ediyorumdur inşallah diyeyim. Desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. :)
      Bu arada yarın Araflı Şehrazat'ın yazısını yayınlayacağım. ;)

      Sil
    2. Hiç dert etme canim biliyorum senin yorumlardaki titizligini ben keyifle ugruyorum anlaminda yazdim :) hepimiz kosturup duruyoruz bloglara zaman ayirabilmemiz bile mucize aslinda.

      Sil
  3. Nadide birtanedir. Çok isabetli bir seçim de yapmış. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Nahide Hanım nadide bir insan. Şunca zamandır tanıyorum, takip ediyorum kendisini aksini düşündüğüm hiç olmadı.
      Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum Nilgün hocam. Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler. :)

      Sil
  4. Tebrikler! Çok sevindiriyor haftanın blogu seçilmek. Sen de kesinlikle doğru seçimsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevindim Dilekciğim, bir hafta boyunca devam edecek olması ayrı bir mutluluk kaynağı benim için :) Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  5. Tebrikler....güle güle git, güle güle gel Zülal'ciğim...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) Ziyaretiniz beni mutlu etti.:)

      Sil
  6. Zülal! Tebrik ederim :) Nahide hnm seçtiyse vardır bir bildiği ki benim de var malum haha :D
    Hayırlı olsun, okul maratonu nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Dağınık Anne! Yazıların var olma sebebi sensin ki:) Okul maratonu yıl 12 ay devam eden bir olay bizim için. Özel eğitim şeysi alıyoruz. Oğlumu götürüp getiriyorum. Maraton havasında geçiyor benim için. 10 ağustos tarihli bir mim yazım vardı yanlış hatırlamıyorsan orada yazmıştım konuyu... Bu arada bir 'oluşum'unu gördüm. Sonra kaybettim. Onu sana bir sosyal medya ortamından soracağım, unutmam inşallah... Ziyaretin için çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
    2. Ama kıskanıyorum da benim hoşgeldin yazım yok :D haha!
      Seni ziyaret etmem mi!??? Nefsi müdafa ama yayınlar arttı yetişemiyorum affet :D
      Oluşum? Ne oluşumu? Merakla bekliorum?

      Sil
    3. İçimden bir ses yakında yazacağını söylüyor :))

      Sil
  7. Ben de geldim ve o güzel sarı çiçekler cıvıl cıvıl karşıladı beni..:) Çok güzeller.. Okul maratonunda kolaylıklar diliyorum... İlk yorumun cevabında okuduklarıma çok üzüldüm.. İnşallah tekrarı olmaz..
    Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tekrar tekrar geleceğim ve sayfama yorum bırakacağım. Sayfam diyorum sahiplendim hemen :)) Dün geldim ama yarım kaldı ziyaretim... S
      Sarı çiçekleri kendim topladım. Alışveriş merkezinin yeşil alanının çimlerini biçiyorlardı. Halbuki sapsarı idi alan. Attım kendimi yeşilin içine, topladım bu cezvenin içindeki sarı çiçekleri ve çim biçme makinesinin gazabından kurtardım. :)) Artık akıllandım lastiğimi eve götürüyorum. Dar zamanlarda sürpriz yaşamamak için önlem şart!
      Nahide hanım, haftanın blogu olarak film gündemini konuk aldığınız için teşekkur ediyorum :) Çok mutlu oldum. :) Ziyaretlerim devam edecek ayrıca belirteyim. Sevgiler diliyorum. :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim..:)
      Sevgiler..:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön