10 Mart 2016 Perşembe

Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016)

Uyumsuz Serisi: Yandaş - The Divergent Series: Allegiant (2016)

ABD yapımı olanRobert Schwentke'in yönettiği Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016) filmi, Veronica Roth'un yazdığı romandan sinemaya uyarlandı.  filmin senaristleri ise Noah Oppenheim, Adam Cooper ve Bill Collage. Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu türündeki film 121 dakika sürüyor.


Filmin önemli rollerini ise, Shailene Woodley (Tris), Theo James (Four), Zoë Kravitz (Christina), Miles Teller (Peter), Naomi Watts (Evelyn), Xander Berkeley, Maggie Q (Tori), Jeff Daniels (David),  Ansel Elgor (Caleb Prior), Keiynan Lonsdale (Uriah) paylaşıyorlar.

Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016) Konusu:

Four ve Tris doğdukları kenti ve tanıdıklarını geride bırakarak Chicago şehrini çevreleyen duvarların ötesine gitmiştir. Özel yetenekleri olan bu iki insan şehrin dışında karşılaştıkları ile bambaşka bir gerçekliğin var olduğunu görürler. İnsanları bulundukları durumdan kurtarmak için zamanla yarışmaktadırlar.
11 Mart 2016 günü vizyona girecek olan Allegiant "Vefakâr: Bölüm 1 (2016)" filmi, 2014 ve 2015 yıllarında çekilen iki filmin devamı niteliğinde. Ayrıca son kitabın uyarlaması yapılırken kitap iki bölüme ayrılarak senaryolaştırıldı. İlk bölüm olan Allegiant yarın izleyicisi ile buluşacak. İkinci bölüm ise 2017 yılında gösterilecek. 
Bu bilgiler ışığında filmi hiç izlememiş ama izlemeyi düşünenler için bir sıralama yapayım.

The Divergent Serisinde Bulunan Filmler;

2014 - Uyumsuz
2015 - Kuralsız
2016 - Uyumsuz Serisi: Yandaş  (Diğer ismiyle: Vefakâr: Bölüm 1 )
2017 - Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2

İmdb Puanı: 6,3  İmdb Linki: tt3410834 



7 yorum:

  1. Theo James'e bayılıyorum ama filmin diğer bölümlerini izlemediğim gibi konu itibariyle de pek benlik görünmüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk bölümleri izleyen biri olarak seriye tam ortadan başlamamak gerektigine inanıyorum. Theo James'ı bu seri ile tanıdım. Sevdim. Rolüne yakışmış buldum...

      Sil
  2. Güzel bir seriye benziyor ama bilgim yok şaşırdım... Vizyona girecekler listenden buldum geldim :)
    İnceleyeceğim bunu ilgimi çekti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni kurduğum sistem çalışıyor demek ki Dağinık.:) Hızlı bir temposu var filmlerin. Hem ilk bölümlerde Kate Winslet'te oynuyor...

      Sil
  3. Ben sinemada izlemiştim Uyumsuzu, gayette başarılı bulmuştum :) Bakalım diğer serileri nasıl olacak. Merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Uyumsuz güzeldi, bende beğendim. Kuralsız filminden yeni haberim oldu taze izledim. İlkinin verdiği tadı yakaladım. Sıra Allegiant filminde...

    YanıtlaSil
  5. Bu tarz filmler tam benlik, çok severek izliyorum. İlk ikisini izlemiştim diğerlerini de merak ediyorum :)
    Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön