25 Mart 2016 Cuma

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016)

BATMAN v SUPERMAN: DAWN of JUSTİCE 2016 

Yönetmenliğini Zack Snyder'in üstlendiği Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) filmi 25 Mart 2016 günü vizyona giriyor. 151 dakika süren ABD yapımı filmin senaryosu David S. Goyer ve Chris Terrio tarafından oluşturuldu. Bilim-Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera türündeki Orjinal adı 'Batman v Superman: Dawn of Justice 2016' olan film çizgi romanlardan sinemaya uyarlandı. Filmin yapımcılığını ise Christopher Nolan ve Charles Roven üstlendi.


Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) Oyunucuları: 

Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Gal Gadot (Wonder Woman), Jeffrey Dean Morgan (Thomas), Jeremy Irons (Alfred), Amy Adams (Lois), Diane Lane (Martha Kent)...

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) Filminin Konusu: 

Metropolis kentinin enkaza dönmesinin ardından, Superman, halk arasında gücü nedeniyle tartışılan biri haline gelmiştir. Bazılarının hala kahraman gözüyle baktığı ancak sayısı giderek artan bir kesimin onu tehdit olarak gördüğü de bir gerçektir.  Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulmaktadır. Yaşadığı Gotham şehrinden kalkıp Metropolis'e gider.
Karşılaştıklarında birbirlerinden elektrik alamazlar!!! Mücadele kaçınılmazdır. Bir senatör Süpermen'in yargılanmasını sağlar. Bu arada Lex Luthor rahat durmaz ve yarattığı  Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelir. Lex'in peşinde olduğu Wonder Woman'ın ortaya çıkışı ve ortak bir düşman edinmeleri iki süper güç için acaba ne anlama gelecektir?

Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot
Diğer bir adı 'Batman vs Superman, Man of Steel 2' olan film, tüm dünyada 2016 Mart'ının son haftalarında ve birbirine yakın tarihlerde vizyona girmeye başladı. İmdb Puanı:7,9 İmdb: tt2975590
Noel Baba'dan sonra Batman'in de Türk topraklarında doğduğu ortaya çıktı!!!


Batman iline uçmak isteyenlerin işini kolaylastırmak için telefon numarasını da veriyoruz!!!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Çağrı Telefonu:  444 34 64

Batman Havalimanı-Türkiye

16 yorum:

  1. Koşarak gideceğiz :) Batman, briyantin Superman'i dövecek çok hevesliyim :)

    YanıtlaSil
  2. Bizim evin erkek kismisi bekliyor sabirsizlikla. Henüz gelmedi sinemalara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmdb programına vizyon tarihi 25 Mart 2016 olarak işlenmiş. Ama bazen ülke içinde yapılan değişiklikler imdb verilerine yansımayabiliyor. Yakında gelir inşallah diyeyim. Özellikle gençler bu film için çok heyecanlı. :)

      Sil
  3. Batman aşığı olarak iple çekiyorum filmi! Hele o Thy'yi arayanlar ve Metrocity'ye bilet isteyenler yüzünden ne reklamı oldu filmin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      THY, Batman... Sahi yabancı ülkelerden
      "'Batman' diye bir şehir varmış hadi oraya uçalım "
      diyen var mıdır Dilek?

      Sil
  4. Batman VS Superman watch movies online free movie
    http://watchbatmanvssupermanonline.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. One day you come to me to link leave Miss Thelma B. Rowe. :)) ok?

      Sil
  5. Oğlumun süper kahramanlara ilgisinden daha önce bahsetmiştim. Biraz azalsa da hala devam ediyor.. Batman'i de seviyor.. Aslında biraz da korkuyor Batman'dan...
    Bir arkadaşımız da bu filme has pasta hazırlamış. Onu görünce çok beğendim. Ama Batman'a karşı hislerim pek değişmedi..:) Sanırım ben sevemiyorum böyle süper kahramanları falan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batman siyahlara bürünmüş olduğundan açıkçası bana da ürkütücü gelmiştir. Oğluna yerden göğe kadar hak veriyorum. :))
      Pastayı merak edip google ablaya sordum o da bana bir sürü fotoğraf gösterdi.:) Değişik renklerin hakim olduğu Batman temalı pastalar varmış. Fazla bakmadan kapattım. Pastalara bu saatlerde bakmak çok tehlikeli:))

      Sil
    2. Pastada yaratıcılık sınır tanımıyor.. Göze çok hoş geliyorlar ama bir de o tehlikeli kısmı var tabi..:)
      Sevgiler..

      Sil
  6. Gel Batman gel gel gel :) Merakla bekliyorum izlemeyi. THY sponsor oldu, bayağı erken öğrendik vizyona gireceğini sayesinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batman 100/100 gerçek üstelik. Gelsinler vallahi, başımızın üstünde yerleri var :)) Kentte bir de büyücek bir hediyelik eşya dükkanı açarız. Her Batman filmi vizyona girdiğinde gelsin turistler... Teşekkür ediyorum.

      Sil
  7. Merakla bekliyorum ama inşallah içi doludur ))

    YanıtlaSil
  8. Ay çok heyecanlıyım, ben de bugün gidiyorum. Batman döver bence. :) Bu arada THY'nin sponsor olduğunu yeni öğrendim, çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. THY'nin sponsorluğu olay oldu!!! Reklamı az olan bir sinema bulup, güzel vakit geçirirsiniz umarım. İyi seyirler diliyorum. :)) Film çıktığından beri düşünüyorum en sonunda Süpermen'i daha çok sevdiğime karar verdim!

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön