15 Ocak 2016 Cuma

Vizyondaki Filmler

8 OCAK 2016 VİZYONDAKİ FİLMLER

8 Ocak 2016 haftasında vizyona 6 film girmişti. Halen vizyonda olan bu filmlere kısa bir bakış atmak istedim. 
Creed: Efsanenin Doğuşu - Creed (2015), The Hateful Eight (2015), Joy (2015), Büyük Açık - The Big Short (2015), Amman Hocam - Les profs (2013) ve Sevimli Tilki - Agent Fox (2014)

  • Büyük Açık - The Big Short (2015)

8 Ocak 2016 tarihinde vizyona giren filmin kimlik bilgileri şu şekilde:
Yönetmenliğini ve senaryosunu Adam McKay'in üstlendiği ABD yapımı Dram, Komedi, Biyografik türündeki filmde başlıca rolleri Brad Pitt, Steve Carell, Ryan Gosling, Christian Bale ve  Melissa Leo paylaştılar. 130 dakika süren filmin yapımcılığını ise aynı zamanda başrol oynayan Brat Pitt üstlendi. Filmin Biyografi olduğunu belirtmiştim. Gerçek bir hikayeden yola çıkarak Michael Lewis'in yazdığı ve çok satanlar listesinde bulunan The Big Short isimli kitabını, Adam McKay ve Charles Randolph birlikte filme uyarladılar.


Büyük Açık - The Big Short (2015) Konusu:

2008 yılında yaşanan ekonomik krizin arka planını anlatan filmde, Michael Burry risk faktörü yöneticisidir ve ev kredilerinin büyük bir bölümünün ödenmediğini fark eder. Ortaya koyduğu verileri kimse ciddiye almaz, zira kendisi ofisinde çıplak ayakla ve şortla dolaşmaktadır! Ancak bir süre sonra banker Jared ve bazı küçük yatırımcılar olayın ciddiyetini fark ederler.
İmdb Puanı:  8,0


  • Amman Hocam - Les profs (2013)

08 Ocak 2016 günü vizyona giren filmlerden olan Amman Hocam - Les Profs filmi, 2013 yılı yapımı bir Fransız Komedisi. Yönetmenliğini ve senaristliğini Pierre-François Martin-Laval'ın üstlendiği 88 dakika süren filmin başlıca rollerinde ise; Dominique Pinon, Christian Clavier, Isabelle Nanty, Raymond Bouchard, Pierre-François Martin-Laval yer aldı. Film Fransa'da çok ilgi görmüş ve 2015 yılında ikincisi çekilmişti. 

Amman Hocam - Les profs (2013) Konusu:

Bir okul düşünün ki öğrencilerinin sadece %12'si üniversiteye girebilsin! İşte bu Fransa'nın en kötü okulu olmasıyla nam salmış Jules Ferry Lisesi'nin yöneticileri, düşündükleri akla yatkın tek çareyi hayata geçirmeye koyulurlar: Madem en kötü öğrencilere en iyi öğretmenler bir şey öğretemiyor, biz de onlar için en kötü öğretmenleri görevlendiririz...
İmdb Puanı: 5,0

  • Sevimli Tilki - Agent Fox (2014)

8 Ocak 2016'da vizyona giren ve halen gösterimde olan Sevimli Tilki animasyonunun yönetmenliğini Ge Shuiying üstlendi. 83 dakika süren Çin yapımı olan filmin seslendirmesinde ise Ashley Bril, Shannon Settlemyre, Matthew Warzel, Michael Robert Yeager, Anthony Lawson görev aldılar.

Sevimli Tilki - Agent Fox (2014) Konusu:

Sevimli Tilki Ajan F.O.X.'un Havuç Şehri'nde tavşan dostlarının arasına sızan yapay bir tavşanı ararken yaşadıkları filmin ana konusunu oluşturuyor.
İmdb Puanı: 3,3

8 Ocak 2016 günü vizyona giren diğer filmler;

Creed: Efsanenin Doğuşu ,  The Hateful Eight ve Joy filmlerine ulaşmak isterseniz afişlerinin üzerini tıklayabilirsiniz.


8 Ocak 2016 Vizyondaki filmler

 8 Ocak 2016 vizyondaki filmler, izlemek isteyenler için güzel seçeneklerle dolu... İyi seyirler diliyorum.

9 yorum:

  1. Demek ki tüm dünyada ayni anda vizyona giriyor filmler. Bizde de bunlar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna, global dünyanın dağıtım mucizesi diyelim. :)

      Sil
  2. İlk 3 film ilgimi çekti özellikle de ilki zira Christian Bale varsa o film kesinlikle güzelin ötesidir.. İzlemişsindir ama yine de buraya tavsiye olarak bırakayım, bir Makinist filmi vardır ki, tadından yenmez Bale'in oyunculuğu o filmde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Makinist filmini izlemiştim, uzun zaman oldu. Tekrar izlenebilecek filmlerdendi kendisi. Söz Bale'den açılmışken şimdi aklıma gelen ve Bale'in çocukken başrol alarak çevirdiği destansı bir filmi de buradan tavsiye etmiş olayım: Empire Of The Sun 1987 :)

      Sil
  3. Les Profs'un nasıl hareketli bir film olduğunu tahmin eder gibiyim. O okulda olmayı düşünemiyorum... Yoksa çok mu eğlenceli olurdu, bilemedim şimdi..İzleyip görmek gerek..:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Les Profs filmi Fransa'da sinemaya çok izleyici çekmiş, İmdb puanı düşük ama sanırım genç kesim sinemalara akın etmiş orada. Amman Hocam filminin fragmanını izledim. Öğretmenlerin halini hakikaten görmek lazım:))

      Sil
  4. Güzel yazı olmuş teşekkürler ben de Sylvester'ın filmini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Filmler ilginç gözüküyor Bakalım neler olacak :)

    YanıtlaSil
  6. Blogunu Kore sayesinde keşfettim :)) Joy merak ettiğim bir film, aslında hepsini izlemek izlerim :D Şu sıralar vizyonda olanların çoğu merak edilesi :))

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön