8 Kasım 2017 Çarşamba

Mutluluk Zamanı (2017

Mutluluk Zamanı (2017)

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un televizyon ekranlarında "Kiralık Aşk" dizisiyle başlayan birlikteliği beyazperdeye taşındı. İki oyuncunun başrolde olduğu Romantik Komedi türündeki Mutluluk Zamanı (2017) adlı film 10 Kasım 2017 günü vizyona giriyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği filmin çekimleri İstanbul ve Heybeliada'da gerçekleştirildi.

Mutluluk Zamanı (2017) Konusu

'Mutluet' isminde bir internet sitesine sahip olan Mert, siteye başvuran kaybedenleri kazananlara çevirmekte, onları hayata karşı daha sağlam insanlara dönüştürmektedir. Hali vakti yerinde olan ve çapkın olan Mert, heykeltraş olan Ada ile tanıştığında hayatı değişmeye başlar. Ada, hayatını 'kaybeden' biri olan abisi Tarık'ın mutlu olmasına adamıştır. Mert ise Ada yüz vermese de bildiği tüm numaraları deneyecek ve onun kalbini kazanmaya çalışacaktır. Ada sonunda Mert'e karşı ilgi duymaya başlar. Bu arada abisi Tarık Mert'ten çapkınlık dersleri almaya başlamıştır.

Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2017

Yönetmen: Şenol Sönmez / Senaryo: Buğra Gülsoy, Ali Erkan Ersezer / Görüntü Yönetmeni: Cengiz Fazlıoğlu / Müzik: Jingle Jungle / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım: NuLook / Türkiye / 2017 / Süre: 107' / Romantik, Komedi / tt7533846

Oyuncu Kadrosu

Elçin Sangu (Ada), Barış Arduç (Mert), Cengiz Bozkurt (Tarık), Dila Bayrak, Levent Öktem

6 yorum:

  1. bu ikilinin uyumuna bayılıyorum fragmanı da izledim ilgi çekici duruyor. gitmek isterim aslında güzel yorumlamışsın tanıtmışsın elleirne sğalık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sümeyye Kip, fragman gerçektende güzel :)

      Sil
  2. Başrol oyuncularının hayranı çok, uyumları güzel. Bu film tutar :-)

    YanıtlaSil
  3. Dizide iyiydi bu ikili, tutar bence de. Ama çabuk unutulur. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. dizide sıcaktılar, rahat seyrediliyordu. hoşuma gitmişti dizi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiralık aşk dizisi güzeldi. Ben de izlemiştim. ☺

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön