28 Eylül 2016 Çarşamba

Köstebek - Imperium (2016)

Köstebek - Imperium (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Daniel Ragussis'in yaptığı Gerilim, Suç, Dram türündeki Köstebek - Imperium (2016) filmi 16 Eylül 2016 vizyona girdi. Michael German’ın gerçek hayat hikâyesinden esinlenerek çekilen ve ABD yapımı olan film 109 dakika sürüyor.
Köstebek (2016) filminin önemli rollerini Daniel Radcliffe (Nate Foster rolünde), Toni Collette (Angela Zamparo), Tracy Letts (Dallas Wolf), Sam Trammell (Gerry Conway), Devin Druid (Johnny), Burn Gorman (Morgan) ve Nestor Carbonell (Tom Hernandez) paylaşıyor.


Köstebek - Imperium (2016) Konusu:

FBI ajanı olan Nate Foster, gizli bir görevi üstlenerek terörist neo-nazi örgütüne sızar. Kafasını kazıtarak sivil bir kimliğe bürünen Nate Foster bu ırkçı örgütün planladığı bombalı saldırı ile ilgili bilgileri ortaya çıkarmayı hedeflemektedir. Diğer bir amacı da aşırı sağcı örgütü çökertmektir. Ancak örgüt içinde ona verilen görevleri yapmak kendi değerlerinden taviz vermesi anlamına gelmektedir. tt4781612

Daniel Radcliffe

Köstebek filminin başrolünü oynayan 27 yaşındaki İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, Harry Potter film serisi ile yıldızlaşmıştı.

3 yorum:

  1. Harry Potter sonrasi baska filmlerini izlemek zor geliyor. Daha iyi bir oyuncu olup olmadigina karar veremedim.

    YanıtlaSil
  2. Afiş çok iyi =). Konusu da az çok tanıdık bir senaryo gibi gelsede fena değil gibi. Tabii ki oyunculuklar da çok önemli =).

    YanıtlaSil
  3. Siyahlı Kadın filmindeki performansı tatmin ediciydi benim açımdan..Sihirbazlar çetesi 2 filmini izlemedim belki orada da iyidir fakat bana göre bu filmle kendini epey aşacak Daniel...Harry Potter gölgesinde yaşayıp kalacağını düşünmüyorum...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön