30 Mayıs 2016 Pazartesi

Yaz Kampı - Summer Camp (2015)

Yaz Kampı - Summer Camp (2015)

Yönetmenliğini Alberto Marini'nin üstlendiği Yaz Kampı - Summer Camp (2015) isimli film 3 Haziran 2016 günü Korku türünü seven izleyicileri için sinemalarda yerini alıyor. ABD, İspanya yapımı olan filmin senaryosunu Alberto Marini ve Danielle Schleif kaleme aldılar. Müziklerinde Arnau Bataller'in imzası bulunan yapım 81 dakika sürüyor.


Yaz Kampı - Summer Camp (2015) Oyuncuları:

Diego González (Will), Jocelin Donahue, Maiara Walsh, Andrés Velencoso, Àlex Monner (RV Boy), Mark Schardan, Xavier Capdet, Rick Zingale (Hombre Tatuado).

Yaz Kampı - Summer Camp (2015) Konusu:

Dört genç Amerikalı öğrenci çalışmak için kuzey İspanya'da bulunan bir yaz kampına giderler. Kampa katılan çocuklara İngilizce öğreteceklerdir. Çocukların kampa katılmasından önce zaman geçiren gençler, bir yandan birbirlerini tanımaya çalışmaktadırlar. Ancak ormanın içinde birçok olumsuzlukla da mücadele etmektedirler. Çocukların gelmesine kısa bir süre kala öğrenciler arasında garip bir salgın baş gösterir. Salgından etkilenenler bir anda öfke buhranına tutularak tam bir caniye dönüşmektedir. Zombi görünümlü bu cani hallerinden bir süre sonra kendiliğinden kurtulup normal hallerine geri döndüklerinde o anlara dair hiçbir şey hatırlamamaktadırlar. Ancak bu tehdit sürdüğü sürece hiçbiri tam anlamıyla güvende olmayacaktır. İmdb Puanı: 5.8  İmdb Linki: tt2638662

Yaz Kampı - Summer Camp (2015)
Summer Camp, Maiara Walsh, Jocelin Donahue, Yönetmen Alberto Marini, Diego González

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön