17 Mayıs 2016 Salı

Misafir - The Visitor (2015)

Misafir - The Visitor (2015)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Eryılmaz'ın üstlendiği Dram türündeki Misafir - The Visitor (2015) filmi 20 Mayıs 2016 günü vizyona giriyor. Yapımcısı Mustafa Dok olan film 127 dakika sürüyor.


Misafir (2015) filminde Zümrüt Erkin (Nur), Tamer Levent (Baba), Ayten Uncuoğlu (Anne), Hale Akınlı, Fatih Al, Sema Moritz, Ümit Çırak, Ersin Umut Güler, Melek Çınar, Figen Yalçınkaya, Mesut Coşkun, Aziz Akbeniz, Emre Çağrı Akbaba isimli oyuncular rol alıyorlar.

Misafir - The Visitor (2015), Poster

Misafir - The Visitor (2015) Filminin Konusu:

Annesinin çok hasta olduğunu öğrenen Nur, aradan geçen 10 yıldan sonra kızını da alarak baba evinin yolunu tutar. Ölüm döşeğinde olduğunu öğrendiği annesini son bir kez görüp helallik almak için gittiği evden yıllar önce kovulmuştur. Ailesinin istemediği bir adamla evlenmiştir. Temelinde anne-kız ilişkisinin işlendiği, aile içi şiddet ve taciz konularının da yer aldığı filmde, kırılgan aile fertlerinin birbirleriyle olan kopuk ilişkilerinin hikayesi objektif bir bakış açısıyla sinema perdesine yansıtılmaya çalışılmış. İmdb Linki: tt4938930

Misafir - The Visitor (2015), Zümrüt Erkin
“Birileri ; kızların kaderi annelerinin kaderine benzermiş derler, bak anne burada Allah'a and içiyorum ki, benim kızımın kaderi benim kaderime benzemeyecek” -NUR

Misafir - The Visitor (2015) Zümrüt Erkin, Tamer Levent

2 yorum:

  1. Güzel bir filme benziyor konusu itibariyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekçi bir konusu var, oyuncular ve akış güzelse izlenmeye değer diye düşünüyorum Sevdicann. Afişte var diye filmin tanıtımına yazmadım ama bir çok festivale katılmaya değer görülmüş Misafir filmi... Teşekkür ediyorum.:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön