5 Mayıs 2016 Perşembe

Ifrit'in Diyeti: Cinnia (2016)

Ifrit'in Diyeti: Cinnia (2016) 

Yönetmenliğini Özgür Özberk ve Şahin Yiğit'in yapıtğı ve senaryosunu İbrahim Hakkı Öztürk'ün yazdığı Ifrit'in Diyeti: Cinnia (2016) isimli film 6 Mayıs 2016 günü Korku türünü seven izleyicileri ile buluşuyor. Film Kütahya'da çekildi.
Filmin oyuncu kadrosunda Özgür Özberk, Gülşah Çomoğlu, Fahri Öztezcan, Kirkor Dinçkayıkçı, Gözde Fidan, Ebru Demirdöven, Fatma Öney, Yusuf Cemal Temel ve Serap Önder yer alıyor.


Genç yönetmen ve oyuncu Özgür Özberk, verdiği bir röportajda, yeryüzünde bulunan dört Mühr-ü Vekil'den birini deşifre edip onun hayatını beyazperdeye yansıttıklarını, bu kişilerin cinleri fani gözlerle görüp iletişime geçtiklerini söylemiş. Tabi bu sınırlı bir yansıtma olmuş.

Ifrit'in Diyeti: Cinnia (2016) Konusu: 

Üç arkadaş; Murat ve Yusuf aynı evde yaşayan, kader birliği etmiş iki arkadaştır. Elif ise Murat’ın kız arkadaşıdır. Bu üç genç Cin temalı korku filmi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak için o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekilden yardım almak isterler. Onunla konuştuktan sonra aradıkları korku hikayesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikayelerinin dehşetini yaşarlar. İmdb Linki: tt5599906

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön