23 Mart 2016 Çarşamba

Sol Şerit (2016)

SOL ŞERİT (2016) 

Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska'nın üstlendiği ve senaryosunu Özgür Ağaoğlu'nun yazdığı Sol Şerit 2016 filmi, 25 Mart 2016 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki yerli film kalabalık bir kadroya sahip.

Sol Şerit (2016) Filminin Oyuncuları:

Cem Aksakal, Sertan Erkaçan (Volkan), Mehmetcan Diper (Barış), Ceyda Ateş (Rüya), Deniz Baysal (Yasemin), Hazal Türesan, Sermet Yeşil, Alper Baytekin, Serkan Genç, Burak Satıbol, Fatih Al, Mehmet Taner Rumeli, Özgürcan Cevik (Polis Memuru), Ayten Uncuoğlu, Hikmet Karagöz (Hulusi), Nadim Güç, Atilla Doğukan Türkyılmaz, Emre Ertunç, Selin Şekerci.


Final sahnelerinin Denizli'de çekildiği filmde; Delikliçınar Meydanı, 2013 yılında yenilenen ve camdan yapılan horoz heykeli de perdeye yansıyacaklar arasında bulunuyor.

Denizli'de Bulunan Camdan Yapılmış Horoz Heykeli

Sol Şerit (2016) Filminin Konusu: 

Çocukluklarından beri arkadaş olan Cem, Barış ve Volkan Ankara'dan Denizli'ye doğru yolculuğa çıkacakken başlarına türlü dertler açılır. Cem’in düğünü vardır ve bir an önce Denizli'ye gitmeleri gerekmektedir. Ayrıca düğün evinde bir kriz yaşanmaktadır. Üç arkadaş uçağı kaçırdıkları için eski bir arabaya binmek zorunda kalırlar. Yolculuk sırasında ise başlarına her türlü bela gelir... İmdb Puanı: - İmdb Linki: tt5522210

Sertan Erkaçan (kırmızılı), Mehmetcan Diper

4 yorum:

  1. Denizlinin horozu varsa komedi kaçınılmazdır herhalde, şu a eğlenceli şeylere aç haldeyim Zülal! Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Önyargılı olduğum bir film türü hep de aynı şeyi söylüyorum ama belki yapımcılar filan duyar :P

    YanıtlaSil
  3. Denizli çok güzel bir şehir. Keşke biraz daha perdeye yansıyabilseydi :). Ama anlatımınız süper olmuş emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Uzun zaman oldu sinemaya gitmeyeli, vizyondaki filmlere bakmam lazım. Sevgiler...
    http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön