16 Mart 2016 Çarşamba

Şeytan Tüyü (2016)

ŞEYTAN TÜYÜ (2016)

Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün üstlendiği Şeytan Tüyü (2016) filmi Armağan Tunaboylu'nun yazdığı 'Yıldız Cinayetleri' kitabından senaryolaştırılarak çekildi. Senaryosunu ise Gökhan Horzum, Gözde Baykara, Umut Oray, Cihan Çalışkantürk ve Yeşim Aslan'ın dahil olduğu kalabalık bir senarist grubu yazdı. 18 Mart 2016 günü vizyona girecek olan Komedi türündeki film 90 dakika sürüyor. Filmin müzikleri Ayşe Hatun Önal  imzalı.



Yerli yapımın oyuncu kadrosunda ise Mustafa Üstündağ  (Metin),  Şükran Ovalı (Neşe), Güven Kıraç (Komiser Asım), Beyti Engin (Kürdo),  Erdal Tosun, Haldun Dormen, Irem Kahyaoglu, Derya Karadas, Muhittin Günaydın, Murat Serezli, Sait Seçkin, Erdal Tosun, Tugrul Tulek, Selen Uçer, Ayse Melike Çerçi bulunuyor.

Şeytan Tüyü (2016) Filminin Konusu:

Mahallesinde muhabbet tellallığı yapan Metin, aracılık ettiği kadınları  bir mecburiyet sonucu Kürdo'ya devreder. Nihayet eski hayatına son verip yeni bir hayata başlayabilecektir. Tek hayali aşık olduğu Neşe ile evlenmektir. Fakat bir zamanlar kendisi adına çalışan Aynur isimli kadının acımasızca öldürülmesi neticesinde, karakoldan şüpheli olduğu için evine baskın düzenlenir. Metin artık bu işleri bıraktığını, katil olmadığını Asım komisere anlatmış ancak inandıramamıştır. 
Suçsuz olduğunu kanıtlamak isteyen Metin hem polisten hem de Kürdo'dan kaçıp gerçek katili aramaya başlar.
İmdb Puanı: -  İmdb Linki: tt5521970





6 yorum:

  1. Çok güzel bir filme benziyor. Konusundan da anladığım kadarı ile sanırım bol aksiyonlu bir komedi filmine benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde bir kovalamaca söz konusu. İnşallah güldüren bir film olmuştur. Teşekkür ediyorum:)

      Sil
  2. Eglenceli bir filme benziyor. Bazi oyunculari taniyorum. Yenileri bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmandan baktım da hareketli bir film, yeni kadın oyuncuları tanımıyorum. Yüzleri hep aynıymış gibi geliyor Derya Hanım. :)

      Sil
  3. Haldun Dormen için bile izlenir bu film! Bir de o yeni yeteneklerden Derya Karadaş'la birleşince kimbilir ne güzel bir şey çıkmıştır ortaya :)) Harika!

    YanıtlaSil
  4. Yalan Dünya dizisi, Gülse Birsel, Derya Karadas, Zerrin karakteri; enerjik bir oyuncu, filme yakıştığına eminim.:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön