1 Nisan 2015 Çarşamba

Vizyondaki Filmler 3 Nisan 2015

Nisan ayının ilk haftasında çok beklenen filmlerden "Hızlı ve Öfkeli 7" sinemaseverlerle buluşacak... Korku filmi sevenler için 1974 yılından sürpriz bir film; "Teksas Katliamı" gösterilmeye başlanacak. Fragmanında elinde testereyle dans eden adam bulunan film, yeniden düzenlenmiş...
Vizyondaki filmler 3 Nisan 2015 haftasında üçü yerli olan toplamda 6 film sizleri bekliyor. Filmlerle ilgili afiş, imdb linki gibi detaylar ise hemen alt satırlarda.




Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler (2014)
Yönetmenliğini Thomas McCarthy'in yaptığı filmin senaryosu Thomas McCarthy ve Paul Sado tarafından yazıldı. Müziklerinde John Debney ve Nick Urata'nın imzası bulunan film Komedi, Dram, Fantastik türünde. ABD yapımı olan film  New York City, New York'ta çekildi ve 99 dakika sürüyor.
Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler (2014) Filminin Konusu:
Almanya'da kötü muamele gören Yahudi esnaf, ayakkabı yapımcısı olan Max Simkin'in (Adam Sandler) büyük dedesinden yardım ister...
Amerika'da yaşayan Max Simkin 4 nesildir ailesinin işlettiği ayakkabı dükkanının başında duran bir ayakkabı tamircisidir. Rutin hayatından bezmiş bir ruh hali ile dünyayı dolaşma hayali kurmaktadır. Belalı bir adamın ayakkabısını tamir ederken makinesi arıza yapar. Depoda bulunan dedelerinden kalma makine ile tamir işlemini tamamlar. Ayakkabının sahibinin gelmesini beklerken can sıkıntısından 42 numara olan ayakkabıları denemeye karar verir. O anda rutin hayatı kökten değişecektir. Max denediği ayakkabının sahibinin görüntüsüne bürünmüştür. Ayakkabıyı çıkardığı anda eski haline döner. Artık 42 numaralı ayakkabı sahipleri Max'ın radarına girmektedir. Hatta arabasını çok beğendiği bir adamın ayakkabılarına zorla sahip olur. Üstü açık olan araba ile şehir turu yapar. Restoranta gider yemek yer, sonra ayakkabılarını değiştirerek başka bir kimliğe bürünerek parayı ödemeden oradan kaçar. Ve kendine başka fırsatlar yaratmaya çalışır. Hatta bir gün hasta annesinin bir dileğini yerine getirmek için evi terk eden babasının kılığına girer.
Kısa zaman sonra sihir beraberinde belayı da getirir.
Ellen Barkin filmin 'kötü adam'ı olmuş. Dustin Hoffman ise baba rolünü üstlenmiş. 
Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler (2014) Filminin Oyuncuları:
Adam Sandler, Steve Buscemi, Dan Stevens, Melonie Diaz, Dustin Hoffman, Ellen Barkin, Elena Kampouris, Glenn Fleshler,  Method Man, Craig Walker, Lyn Cohen, Donnie Keshawarz
İmdb Puanı: 5.8  tt3203616


Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 (2015) 
Yönetmenliğini James Wan'ın yaptığı serinin 7.si olan Aksiyon türündeki filmin senaryosunu  Chris Morgan yazdı. ABD yapımı olan ve 140 dakika süren filmin müzikleri Brian Tyler'a ait. Serinin önceki filmlerinde oynayan oyuncuların tekrar yer aldığı filme yeni oyuncular dahil edildi. Oyuncuların arasında Kurt Russel'da var. 
Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 (2015) Filminin Konusu:
Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw ekipten Dom Toretto'nun evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar. 
Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 (2015) Filminin Oyuncuları:
Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne Johnson, Lucas Black, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Gal Gadot, John Brotherton, Luke Evans, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Noel Gugliemi, Ali Fazal, Sung Kang, Ronda Rousey, Miller Kimsey, Eden Estrella, Anna Colwell, Viktor Hernandez, Steve Coulter, Robert Pralgo, Roman Mitichyan
İmdb Puanı: 7.2  tt2820852


Figüran (2014)
Yönetmenliğini Tolga Çetin'in yaptığı komedi türündeki filmin senaryosunu Süheyp Tosun ve Sefa Demir yazdı. Filmin müziği ise Ramiz Bayraktar' a ait.
Figüran (2014) Filminin Konusu:
Filmde, ev arkadaşı olan Mutlu ve Cempo'nun projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve Star olan Pelin Şafak´ı filmlerinde oynaması için ikna çabaları anlatılıyor. Mutlu, figüranlık yapmakta olan temiz kalpli aynı zamanda çok sakar biridir. Cempo ise ışık asistanıdır ve onunda Mutlu gibi film yapma hayalleri vardır. Görev yaptıkları filmin başrol oyuncusu Pelin Şafak'ı kendi filmlerinde oynaması için ikna etmeye çalışırken başlarına komik olaylar gelir.
Figüran (2014) Filminin Oyuncuları:
Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Ümit Yesin, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz,  İrfan Kangı, Ahmet Yıldırım Öcek, 
Veysel Diker, Mehtap Bayrı, Miraç Bayramoğlu, Selçuk Fındıkçı, Fatih Doğan
İmdb: -


Münafık (2015)
Yönetmen Özkan Aksular'ın aynı zamanda senaryosunu yazdığı film Gerilim, Dram, Korku türünde ve 100 dakika sürüyor. Çekimleri Kastamonu Azdavay Nalbantoğlu Mahallesi ve İstanbul'da yapılan film ülkemiz sinemasında bir ilke imza atıyor: Korku, gerilim ve dramı, üçü bir arada sunuyor.
Münafık (2015) Filminin Konusu:
Valeria 1984 yılında Sovyetler'de bulunan, parapsikolojik olaylar üzerine inceleme yapan ESP (Extra Sensory Perception; Duyu Dışı İdrak) Laboratuvarlarından birinde çalışmaktadır. Eski sevgilisi Nazım, Valeria'yı bir olayı araştırması için Türkiye'ye davet eder. Valeria, "Cinli Nazife" olarak bilinen Nazife Hanım'ı araştırmak için Azdavay'ın Nalbant Köyü'ne gider ve araştırmalarına başlar. Ancak birden hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bu esnada Nazife Hanım felç geçirmiş, Nazım ise delirmiştir. Aradan otuz yıl geçer. Hamile bir kadın olan Ceyda, eşi ve çocuğuyla babaannesinin o dönem terk ettiği bu köye gelir. Doğum sancıları arasında geçmişin sırları yavaş yavaş aralanacaktır.
Münafık (2015) Filminin Oyuncuları:
Levent Sülün, Zeynep Okan, Balım Gaye Bayrak, Özer Arslan, Karina Malsagova, Ahmet Fuat Onan, Güliz Şirinyan, Hakan Salınmış, Murat Bülent Atacan, Erdoğan Sıcak, Nalan Olcayalp  tt4520312

Aşkopat (2014)
Komedi, Romantik türündeki filmi  Haydar Işık yönetti. Senaryo Salim Aydın, Özlem Bölükbaşı ve Banu Kaptanoğulları'na ait.
Aşkopat (2014) Filminin Konusu:  
Aşkopat, yetiştirme yurdunda büyümüş ve birbirlerine çok bağlı üç arkadaş olan Emre, Duman ve Salih'in yaşam mücadelesini komik bir dille anlatıyor. Üç arkadaş yetimhaneden kaçtıktan sonra yasa dışı işlere karışırlar. Yakalanınca mahkemeye çıkarılırlar. Emre isimli genç saflığından dolayı tüm işledikleri suçları en ince ayrıntısına kadar anlatır, iyi niyetten 1 sene ceza yerler. Hapisten çıkınca, bir daha yapmamaya yemin ederek farklı işler denerler, fakat dikiş tutturamazlar. Hadise (Yıldız Asyalı) ile tanışmaları sonucu trajikomik olaylar birbirini izler.
Aşkopat (2014) Filminin Oyuncuları:
Yıldız Asyalı, Hakkı Bulut, Selahattin Taşdöğen, Teoman Gelmez, Doğuş,  Afrikalı Ali, Arzu Budak, Ayşegül Çakır
İmdb Puanı: -

Teksas Katliamı - The Texas Chain saw Massacre (1974)
ABD yapımı Korku, Gerilim türündeki film  83 dakika sürüyor. Yönetmen, senarist, besteci; Tobe Hooper, diğer senaryo yazarı Kim Henkel, diğer besteci ise Wayne Bell.
Teksas Katliamı - The Texas Chain saw Massacre (1974) Konusu:
Kardeş olan Sally ve Franklin'in dedelerinin mezarını kontrol etmeleri gerekmektedir ve arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam'le birlikte yola çıkarlar. Sonrasında dedelerinden kalma eski çiftlik evini ziyaret etmeye karar verirler. Yolculuk esnasında otostop çeken birini arabalarına alırlar. Hiç normal görünmeyen bu yolcu Franklin'in çakısını alıp sırf eğlencesine elini keser, sonrasında ise Franklin'in kolunu yaralar. Bu zorlu anların ardından otostopçuyu zor bela karavandan indirerek yola devam ederler. Ancak gerilim bununla sınırlı kalmayacaktır. Eve vardıklarında hayal dahi edemeyecekleri bir kabusun ortasında sıkışıp kalacaklardır.
Çeşitli versiyonları çekilen ve kendinden sonra gelen teen-slasher (gençlerin sırayla öldürüldüğü filmler) tarzı korku filmlerine ilham kaynağı olan Teksas Katliamı, 1950'lerde ortaya çıkan Ed Gein adlı bir seri katilin gerçek hikayesindeki parçalardan esinlenilerek beyazperdeye uyarlandı. Bu unutulmaz klasik, 2015 yılında  restore edilmiş yeni kopyasıyla vizyona giriyor.
Teksas Katliamı - The Texas Chain saw Massacre (1974) Oyuncuları:
Marilyn Burns, Allen Danziger, Paul A. Partain,  William Vail, Teri McMinn, Edwin Neal, Jim Siedow, Gunnar Hansen, John Dugan, William Creamer, Robert Courtin, John Henry Faulk, Jerry Green, Ed Guinn, Joe Bill Hogan, Perry Lorenz
İmdb Puanı: 7.5
http://www.imdb.com/title/tt0072271/?ref_=fn_al_tt_2





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön