27 Nisan 2024 Cumartesi

Rekabet - Challengers

Rekabet - Challengers (2024)

A Bigger Splash, Beni Adınla Çağır, Kemikler ve Her Şey, Suspiria (2018) filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino'nun son filmi Rekabet- Challengers 26 Nisan 2024 günü gösterime girdi. 

Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist'in başrollerini paylaştığı Rekabet, tenis sporuyla ilgili bir film. Zendaya ise bir zamanların başarılı sporcusu şimdiki zamanın koçu rolünde karşımıza çıkıyor. 

Rekabet (2024), fragmanından pembe dizi havası sinyalleri gönderse de Meta puanı 83 olunca altında bir buzağı aranıyor. Senaryo yazarı Justin Kuritzkes'in mahareti filmin katmanlarının açılmaya başladığı ikinci yarıda ortaya çıkıyor: Filmle ilgili okuduğum yorumlardan edindiğim kanı bu şekilde... 

Rekabet 2024
Rekabet - Challengers 2024 Poster
Tenis oyuncusuyken sakatlanan ve antrenörlüğe başlayan Tashi, kocası Art'ı vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir grand slam şampiyonuna dönüştürür. Kocası yenilgi serisine takılan Tashi bir yandan da eski arkadaşı aynı zamanda eski sevgilisi olan tenisçi Patrick ile irtibat halindedir.

VİZYON TARİHİ 26 Nisan 2024

Süre 131 dakika
Filmin Türü Dram, Spor, Romantik
IMDB 7.8
Yönetmen Luca Guadagnino
Senaryo Justin Kuritzkes
Sinema Dağıtım TME Films
Stüdyo Warner Bros.
Ülke ABD
Derecelendirme 16+ ⚥

'Rekabet' OYUNCU KADROSU:

Zendaya (Tashi Donaldson rolünde)
Josh O'Connor (Patrick)
Mike Faist (Art Donaldson)

2 yorum:

  1. Azim hikayeleri güzel oluyor, spor konusu çok yaygın olduğu için farklılıklar olmalı diye düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. spor ve müzik filmlerini hiç kaçırmam :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön