7 Nisan 2024 Pazar

Nuh'un Gemisi - Noah's Ark Animasyon Filmi

Nuh'un Gemisi - Noah's Ark (2024)

Müzikal Macera olan Nuh'un Gemisi - Noah's Ark Animasyon filmi Brezilya ve Hindistan'ın ortak çalışması sonucu ortaya çıktı. Sérgio Machado ve René Veilleux yönetmen ikilisinin yönettikleri yapım, büyüleyici fare gitarist Tito ile sahne korkusu olan karizmatik şair fare Vini'nin etrafında dönen bir hikayeye sahip. Chantier'in ithal ettiği ve sinemalara dağıttığı Noah's Ark (2024) 11 Nisan 2024 perşembe günü (Ramazan Bayramının ikinci günü) vizyona girecek.

Nuh'un Gemisi - Noah's Ark Animasyon Filmi

Nuh'un Gemisi (2024) Konusu:

Tufan geldiğinde, Nuh'un gemisine binmek için her türün sadece bir erkeği ve bir dişisine izin verilir. Usta bir hamamböceği ve talihin yardımlarıyla Vini ve Tito, gemiye gizlice binerler ve birlikte gemide etçiller ve otçullar arasındaki bir hesaplaşmayı önlemeye çalışırlar. Tüm bu süre boyunca, hayvanlar dünyaca ünlü şair Vinicius de Moraes'den esinlenen bir dizi klasik şarkıyı sergilerler. Yetenekli kaçaklar, gerginliği kırmak için müzikten yardım alıp, Nuh’un Gemisi’ndeki hayvanların birlikte 40 gün 40 gece sağ kalmaları için uğraşacaklardır.

Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2024

Diğer Adı: Noah's Ark / Yönetmen: Sérgio Machado, René Veilleux / Senaryo: Sérgio Machado / Sinema Dağıtım-İthalat: Chantier / Yapımcı: Cinema Management Group / Brezilya, Hindistan / 2024 / Süre: 84' / Animasyon / Derecelendirme: 6+

2 yorum:

  1. Bu yıl kızımın ilgisi azaldı animasyon filmlere. Gençlik filmlerine yöneldi. Ama ben hala seviyorum 🤭

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön