4 Ocak 2024 Perşembe

Atan Kazanır - Next Goal Wins

Atan Kazanır - Next Goal Wins

11 Nisan 2001 günü 2002 FIFA Dünya Kupası'nın Okyanusya Futbol Konfederasyonu elemelerinin 1. turunda Avustralya, Amerikan Samoası takımını 31-0 yendi...

Atan Kazanır Next Goal Wins
Atan Kazanır Next Goal Wins Afiş

Jojo Rabbit filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo Oscar sahibi olan yönetmen Taika Waititi, Komedi, Dram, Spor türlerindeki yeni filmi Atan Kazanır - Next Goal Wins ile Türk seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Michael Fassbender, Elisabeth Moss ve Will Arnett'in paylaştığı film, işinden kovulan ve tek seçeneği Amerikan Samoası takımını çalıştırmak olan bir antrenörün yaşadıklarını anlatıyor.

Atan Kazanır - Next Goal Wins Konusu:

Filmde, Amerikan Samoası Futbol Milli Takımı ve bu takıma çekidüzen vermesi için göreve getirilen antrenör Thomas'ın (Michael Fassbender) hikâyesi anlatılıyor.

Atan Kazanır Next Goal Wins 2023

Vizyon Tarihi: 5 Ocak 2024

Diğer Adı: Next Goal Wins / Yönetmen: Taika Waititi / Senaryo: Taika Waititi, Iain Morris / Görüntü Yönetmeni: Lachlan Milne / Müzik: Michael Giacchino / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Şirket: Disney / ABD, Birleşik Krallık / 2023 / Süre: 104' / Komedi, Dram, Spor / Derecelendirme: 10+ 13A

5 yorum:

  1. Film dikkatimi çekti ve bakim dedim, bizde oynuyor mu. O oynamıyormuş ama nihayet Başka Sinema'dan bir film gelmiş. Hafta içinde Kör Nokta izlenecek yani:) Sonra dur dedim diğer sinemaya bak, evet bu film bizde de vizyondaymış da biri seksen lira diğeri 150 lira olunca, doğal olarak Başka Sinema candır dedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün gişe rakamlarına baktım da fiyatlara bağlı olarak sinemada film izleyen seyircinin çok düşük rakamlarda seyrettiğini gözlemledim... Kör Noktada filmini yazmışım ben 42. İstanbul Film Festivali'nde yarışmış. Sinemalara da ancak gelebildi. Başka Sinema sağ olsun :)
      İyi izlemeler diliyorum, teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bu maçı çok net hatırlıyorum. Maçı izleme şansım olmamıştı fakat golleri izlemiştim. O maçta rekor üstüne rekor kırılmıştı.
    Avustralya takımına serzenişte bulunanlar olmuştu. Niye bu kadar çok gol attınız diye. Amerikan Samoası takımı hakkında da bir hayli dalga geçildi diye de hatırlıyorum. Tabii organizasyonu da eleştirenler bir hayli vardı. Elemelerdeki eşleştirmelerin adil olmadığı konusu tartışmalara neden olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

    Sırf Amerikan Samoası adasını görmek için bile film izlenir bence. :)
    Umarım izleme şansı bulurum.
    Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba o yıllarda ben bebek büyütüyordum ve dünyayla irtibatım kesikti. :)
      Filmin çekim yerine bakmamıştım. Merak edip baktım Honolulu, Hawaii, ABD'de gerçekleştirilmiş.
      Yönetmen Waititi'nin hem çektiği filmleri hem de oynadığı filmleri seyrettim. Sıkılmadan izlenir kanısındayım. Teşekkür ediyorum Nazlı hanım, iyi günler diliyorum. :)

      Sil
  3. yaa bu hikayeyi biliyorum galiba kitabını okudum :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön