3 Mart 2023 Cuma

17 Şubat 2023 Vizyona Giren Filmler

Sinemalara 17 Şubat haftasında üçü yabancı biri yerli animasyon olmak üzere dört film giriş yaptı.

Uçsuz Bucaksız - L'Immensita (2022)

Dram 6+ 10A

1970'lerin Roma'sında geçen film, mutsuz evli bir çiftten oluşan çekirdek bir ailenin yaşadığı dramı izliyor: Karamsar gurbetçi İspanyol Clara ve Felice (Clara'yı sekreteriyle aldatan bir iş adamı) ve çocukları Adriana, Gino ve Diana . En büyük çocuk, 12 yaşındaki kızları Adriana cinsiyet disforisi yaşar ve kendini bir erkek olarak tanımlar. Adriana cinsiyet kimliğini kabul eden Sara'ya âşık olur. Ortak bir yabancı olma duygusu üzerine, Adriana ve annesi Clara yakınlaşır. Başroldeki Penélope Cruz anne karakterine hayat veriyor.

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık (2023)

Başrollerini Marion Cotillard, Vincent Cassel, Guillaume Canet ve Melanie Thierry'nin paylaştığı serinin bu filminde, takvimler Milattan Önce 50 yılını gösterirken Çin imparatoru Han Xuandi'nin tek kızı kötü bir prensten kaçar ve iki cesur Galyalı savaşçı Asterix ve Obelix'ten yardım ister.

Rene Goscinny, Albert Uderzo ve Guillaume Canet'den oluşan senaryo ekibi önceki filmlerin aksine Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu'de çizgi roman uyarlaması yapmamış, orijinal bir film yaratmaya çalışmış.

Diğer Adları: Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu, Asterix & Obelix: The Middle Kingdom / Yönetmen: Guillaume Canet / Senaryo: Rene Goscinny, Albert Uderzo, Guillaume Canet / Görüntü Yönetmeni: André Chemetoff / Müzik: Matthieu Chedid / Dağıtımcı ve İthalat: Bir Film / Fransa / 2023 / Süre: 111 dakika / Aile, Komedi, Macera / tt11210390 / 10+

Winnie the Pooh: Kan ve Bal (2023)

Başrollerini Craig David Dowsett (Winnie the Pooh'u canlandırıyor), Chris Cordell (domuz), Amber Doig-Thorne ve Nikolai Leon'un paylaştığı İngiliz slasher filminde çizgi kahraman Pooh'u Korku türüne evrilmiş haliyle izleyeceğiz; Ormanda yaşayan Winnie The Pooh ve Piglet, Christopher Robin'in üniversiteye gitmesiyle terk edildikten sonra vahşi katillere dönüşmüştür. Yüz Dönüm Ormanı artık kurbanlarını bekleyen öfkeli iki katilin oyun alanı olmuştur.

Diğer Adı: Winnie the Pooh: Blood and Honey / Yönetmen - Senaryo: Rhys Frake-Waterfield / Görüntü Yönetmeni: Vince Knight / Müzik: Andrew Scott Bell / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / İngiltere / 2023 / Süre: 100 dakika / Korku / tt19623240 / 18+

Kırmızı Başlıklı Kız ve Bizim Kahramanlar (2023)

Yerli animasyonda, güzel bir güne başlayan Kırmızı Başlıklı Kız yaşadığı ormanın üzerini kara bulutlar kaplayıp aniden fırtına başlayınca neler olduğunu sormak için arkadaşlarını da yanına alıp ormanda yaşayan Nasrettin Hoca'ya gider. Nasrettin Hoca ona ormanın dengesini koruyan Kel Oğlan'ın başına bir şey gelmiş olabileceğini söyler. Hep birlikte Kel Oğlan'ın evine doğru yola çıkarlar, Kel Oğlan'ı bulduklarında Sihirli Asa'nın ve Sihirli Taşın, Kurt tarafından çalındığını öğrenirler. Ormanın eski huzuruna kavuşması için bir an önce Sihirli Asa ve Taşı Kurttan geri almaları gerekmektedir.

Yönetmen: Erhan Yiğit / Senaryo: Alev Meltem Çitci / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Cinephone / Türkiye / 2023 / Süre: ? dakika / Genel İzleyici Kitlesi

4 yorum:

  1. ooo asterix in kadrosu o ne yaa süfer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadro iyi dediğin gibi, filmde iddia ettikleri gibi eğlencelidir umarım :)

      Sil
  2. Benden pas geçecek bir haftaymış, Uçsuz Bucaksız dikkatimi çekti sadece. :)

    YanıtlaSil
  3. Bu hafta azmış filmler, çok merak uyandıran bir yapım da yok gibi. :) Animasyon eğlencelidir sanırım.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön