28 Şubat 2023 Salı

Your Place or Mine Netflix

YOUR PLACE or MINE (2023)

Aline Brosh McKenna'nın yazıp yönettiği, Reese Witherspoon ve Ashton Kutcher'ın başrolleri paylaştığı "Your Place or Mine" Neftlix dijital platformunda 10 Şubat 2023 günü yayınlanıyor. Komedi, Romantik türlerindeki Your Place or Mine (2023), A.B.D.'nin iki ayrı ucunda, New York ve Los Angeles'ta yaşayan birbirine zıt özelliklere sahip 20 yıllık arkadaş olan Peter ve Debbie arasında geçenleri anlatıyor.

Your Place or Mine 2023
Your Place or Mine Netflix

Your Place or Mine (2023) Konusu:

20 yıl önce tek gecelik bir ilişki yaşayan Debbie ve Peter iletişimlerini koparmamış arkadaş kalmıştır. Debbie, oğlu Jack ile birlikte Los Angeles'ta yaşayan bekar bir annedir. Peter ise New York'ta bekar hayatının tadını çıkar bir pazarlama yöneticisidir. Bir haftalığına evlerini ve hayatlarını değiştirmeye karar verdiklerinde, istediklerini sandıkları şeyin aslında ihtiyaç duydukları şey olmayabileceğini keşfederler. Debbie yakışıklı bir yabancıyla bir bağ kurduğunda, iki arkadaş aralarında arkadaşlıktan daha fazlası için bir temel olduğunu keşfeder.

Your Place or Mine Fragman süre 2 : 48

Netflix Türkiye Yayın Tarihi: 10 Şubat 2023

Diğer Adı: Senin Yerin veya Benimki / Yönetmen - Senaryo: Aline Brosh McKenna / Görüntü Yönetmeni: Florian Ballhaus / Müzik: Sidhartha Khosla / NETFLIX / ABD / 2023 / Süre: 109 dakika / Komedi Romantik / tt12823454 / PG: 13

Oyuncu Kadrosu:
Reese Witherspoon (Debbie)
Ashton Kutcher (Peter)
Wesley Kimmel (Çocuk, Jack)
Steve Zahn (Zen)
Rachel Bloom (Scarlet)
Jesse Williams (Theo)

5 yorum:

  1. Bu filmle, daha doğrusu ikiliyle kimyaları tutmadı diye çok dalga geçildi. O yüzden daha baştan izleme hevesi kalmadı bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konusu çok ilgimi çekmese de New York'ta geçtiği için sırf bu yüzden kesinlikle izlemeyi düşünüyorum. Bir de Reese Witherspoon faktörü var tabi :) Mesela Sr. belgeseli de aynı şehirde geçiyordu, öğrendiğimde hemen izleyiverdim. :)

      Sil
  2. Pek benlik bir film değilmiş, ilgimi çekmedi. :)

    YanıtlaSil
  3. hımm iki oyuncuyu da severim :) izlerim tabisi :)

    YanıtlaSil
  4. İki oyuncuyu da seviyorum izleyeyim en kısa zamanda ☺️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön