18 Ocak 2023 Çarşamba

JUNG_E (2023) Netflix

Yeon Sang-ho'nun yönettiği Güney Kore yapımı Jung-e (2023) Netflix'te 20 Ocak 2023 günü gösterime giriyor. Macera, Dram, Aksiyon türlerindeki filmin konusu kıyamet sonrası gelecekte geçiyor. Annesi kahraman bir asker olan Seo-hyun, yapay zekâ laboratuvarında araştırmacıdır. Seo-hyun, annesi ölünce onun beynini klonlayarak iç savaşı bitirmeyi hedefler.

Filmde Seo-hyun karakterini canlandıran oyuncu Kang Soo-Yeon son performasıyla ekranlara geliyor. Güney Koreli oyuncu beyin kanaması geçirmiş, Seul'deki hastanede tedaviye cevap vermeyince Mayıs 2022 tarihinde 55 yaşında vefat etmiş.

Yönetmen Yeon Sang-ho, Yeom-lyeok (2018), Zombi Ekspresi (2016), Yarımada (2020) gibi sinema filmleriyle biliniyor.

JUNG_E (2023) Netflix Poster

Jung-e (2023) Konusu:

2194 yılında Dünya'nın felaketinden sağ kurtulanlar arasında bir iç savaş patlak verir. Bir savaş kahramanı Binbaşı Jung-e, ciddi bir yaralanmanın ardından komaya girer ve ailesi, beyin verilerini 'Yeni Nesil Laboratuvar'a bağışlamak zorunda kalır. Yeni Nesil Laboratuvar, bir yapay zeka robotu yapmak için Jung-e'nin verilerini kullanıyor ve bu robotu kullanarak laboratuvar, savaş simülasyonu yürütmeye devam ediyor. Simülasyon sırasında robot araştırma ekibi lideri olarak katılan Jung-e'nin kızı Seo-hyun, tekrarlanan deneyler sırasında annesinin bir sırrını öğreniyor.

Orjinal Fragman süre 2 : 09

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2023

Yönetmen - Senaryo: Yeon Sang-ho / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: - / Netflix / Güney Kore / 2023 / Süre: 98 dakika / Macera, Dram Aksiyon / tt22352848 / PG:

Oyuncu Kadrosu:
Kim Hyun-joo (Jung_E rolünde)
Ryoo Kyung-Soo (Sang-Hoon)
Kang Soo-Yeon (Jung-e'nin kızı Seo-Hyun)
Park So-Yi (Çocuk, Seo-Hyun)

7 yorum:

  1. Korsaj sürprizi!

    Daha önce aslılı olan afiş kalkmıştı, geçen hafta sonu da yoktu. Dün geceye kadar bu haftanın filmleri belli değildi, az önce baktım ve Korsaj vizyonda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korsaj ipten dönmüş galiba :) Benim tarafta bu hareket hiç hissedilmedi. Programı hazırlamaya da daha yeni başladım ben. :)

      Sil
  2. ooo hem kore hem de konusu, bu film öncelikli yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cuma gününün hemen ertesinde izleyebilme ihtimalimiz çok yüksek deep. White Noise'i yayının hemen ertesinde izleyebilmiştim. :)

      Sil
  3. son performansı olması üzdü biraz, izleyeceğim umarım

    YanıtlaSil
  4. Tam benlik bir filme benziyor, tanıtım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön