12 Ocak 2023 Perşembe

Hayata Röveşata Çeken Adam

A MAN CALLED OTTO

Tom Hanks'in başrolünde olduğu Dram, Komedi türündeki Hayata Röveşata Çeken Adam, komşularını acımasızca eleştirmekten kendini alamayan bir adam olan Otto Anderson'un hikâyesini anlatıyor. İsveçli yazar Fredrik Backman'ın aynı adlı ilk kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Marc Forster üstleniyor. New York Times'ın çok satanlar listesinin zirvesine ulaşan kitap daha önce sinemaya uyarlanmıştı. En man som heter Ove (2015) ismini taşıyan yapım olumlu eleştiriler almıştı.

Hayata Röveşata Çeken Adam (2022) Poster

Filmin kadrosunda 66 yaşındaki Tom Hanks'in 27 yaşındaki oğlu Truman Theodore Hanks'in de bir rolü var. Truman T. Hanks filmde "Otto" karakterinin gençliğini canlandırıyor. Oyuncunun diğer oğulları olan Colin ve Chet Hanks'da oyunculuk kariyerine sahip. 

Sony Pictures filmi olan A Man Called Otto (2022), TME Films dağıtımıyla 3 Mart 2023 günü sinemalara geliyor

Hayata Röveşata Çeken Adam - A Man Called Otto (2022) Konusu:

Tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan Otto'nun yan dairesine hayat dolu genç bir aile taşınır. Kendisini emekli olmaya hazırlayan Otto'nun karnı burnunda iki çocuklu yeni komşusu Marisol, kıvrak zekasıyla Otto'nun dişine göre bir rakip olduğunu ispatlar ve atışmalarla başlayan ilişkileri, Otto'nun hayatını derinden etkileyecek bir dostluğa dönüşür.

Altyazılı Fragman süre; 2 : 25

Vizyon Tarihi: 3 Mart 2023

Diğer Adı: A Man Called Otto / Yönetmen: Marc Forster / Senaryo: David Magee / Kitap Uyarlaması: Fredrik Backman / Görüntü Yönetmeni: Matthias Koenigswieser / Müzik: Thomas Newman / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Sony Pictures / ABD / 2022 / Süre: 123 dakika / Dram, Komedi / tt7405458 / PG 6+

Oyuncu Kadrosu:
Tom Hanks (Otto Anderson)
Mariana Treviño (Marisol)
Rachel Keller (Sonya)
Manuel Garcia-Rulfo (Tommy)
Cameron Britton (Jimmy)
Juanita Jennings (Anita)
Peter Lawson Jones (Reuben)
Truman Hanks (Genç Otto Anderson)

Güncelleme

09.02.2023 Film 10 Şubat 2023 yerine 3 Mart 2023 günü vizyona girecek.

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Oyuncu 70 yaşına merdiven dayamış. Bu filmin ilk çevrimini izledim. Duygusal bir yapısı var. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Bu sabah evimdeyim nihayet ve ilk işim bu filme bakmak oldu. Nostaljik duygularla bu filmi izlerim ben. :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsta'dan fark ettim. Dönüş yapmışsın. Hoş geldin :) Tom Hanks'in filmini bekleyemedim ben, eski çevrimini izleyiverdim. Zaman zaman gözlerim doldu. Daha fazla detay vermeyeyim. İzlenir diyorum :)

      Sil
  3. izleyeceğim gibi duruyor bu yıl güzel filmler var yine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tom Hanks'in filmlerini seviyorum, Elvis'teki negatif enerji yayan rolüne bile neredeyse ısınmıştım. Filmi oğluyla beraber çekmeleri de hoş olmuş bence. Şimdiden iyi izlemeler diliyorum. :)

      Sil
  4. aaa bunun orcinali çok güzeldi yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk çevrim olanı ülkesi İsveç'te çok sevilmiş ve izlenmiş. Sanırım Oscar adaylığı da vardı. Eski olan filmi yeni izledim. Güzeldi ben de sevdim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön