26 Ocak 2023 Perşembe

Flora and Son (2023)

Once (2007), Begin Again (2014) ve Sing Street (2016) filmlerinin ortak özelliği müzikle yoğrulmuş olması ve John Carney tarafından yönetilmesidir. Film yapımcısı, senarist, yapımcı ve İrlandalı grup The Frames'ın eski bas gitaristi olan John Carney müzik tutkusuna sahip insanları bir araya getiren yeni filmiyle Sundance Film Festivali'ne konuk oldu. Sundance seyircisinin ayakta alkışladığı Flora and Son (2023) adını taşıyan film, sorunlu anne oğul ilişkisi yaşayan bekar anne Flora ve büyüme sancısı çeken kızgın asi Max'i izliyor. Filmde polis, hırsızlık yapan Max'e bir hobi bulmasını tavsiye ettiğinde çöplükten eski bir gitar bulan Max bir kişinin çöpünün bir ailenin kurtuluşu olabileceğini keşfediyor.

Başrollerini Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt ve genç oyuncu Oren Kinlan'ın paylaştığı, Flora and Son (2023), Sundance Film Festivali'nde 22 Ocak 2023 günü prömiyerini yaptı. ABD, İrlanda ortak yapımı olan film Müzik, Komedi, Dram, Romantik türlerinde.

Filmde Joseph Gordon-Levitt'i Amerika'da yaşayan ve online gitar eğitmeni olan Jack rolünde izleyeceğiz.

Flora and Son (2023)

Flora and Son Konusu:

Dublin'de yaşayan genç bir anne olan Flora, oğlu Max'i büyütmeye çalışırken, geçim için gerekli olan bir çocuk bakımı işi ve kaba eski sevgilisiyle gergin bir ortak ebeveynlik düzenlemesi arasında hokkabazlık yapar. Max'in annesiyle olan tartışmalı ilişkisi babasının yanına gitmesiyle sonuçlanır... Anne ve oğlu, iki kez atılmış kullanılmış bir gitar üzerinden bağlandığında, müziğin birleştirici gücü onları basit bir yakınlığın sağlayabileceğinden daha fazla yakınlaştırır.

Yönetmen - Senaryo: John Carney / Görüntü Yönetmeni: John Conroy / Orjinal Şarkılar: Gary Clark, John Carney / Besteci: Gary Clark / ABD, İrlanda / 2023 / Süre: 94 dakika / Müzik, Komedi, Dram, Romantik / tt25471950

Oyuncu Kadrosu:
Eve Hewson (Flora)
Joseph Gordon-Levitt (Jack)
Oren Kinlan (Max)
Jack Reynor (Max'in rockçı babası Ian)

5 yorum:

  1. amaniiin üç filmi de çok severim :) oleeey en güzel haber buuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konusunu yazarken aklıma sen geldin deep, sanırım Sing Street'i yazmıştın ve ben de öyle izlemiştim. Diğer iki filmde güzeldi. Flora and Son'u da dört gözle bekliyorum. Haber güzel gerçektende. :)

      Sil
  2. Joseph Gordon Levitt varsa izlenir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flora and Son'da Eve Hewson'un oyunculuğu beğenilmiş. Film 20 milyon dolara yakın bir fiyata Apple'a satılmış. Bu sene bu filmi çok duyacağız gibi. :)
      Teşekkür ediyorum :))

      Sil
  3. Bilemedim valla çok baygın bir havası var gibi duruyor.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön