12 Aralık 2022 Pazartesi

Şeytanın Kızı (2022)

THE HARBINGER

Korku, Fantastik, Dram türlerinin birleşimi olan Amerikan yapımı Şeytanın Kızı (2022), sorunlu küçük bir kız, çaresiz ailesi ve yeni taşındıkları kasabada yaşanmaya başlayan bir dizi ölümler hakkında bir film. Will Klipstine filmi yönetirken aynı zamanda The Harbinger'de önemli bir yeri olan baba rolünü canlandırıyor. Yapım, Kızılderili folklorundan, Hristiyan inançlarından, mitolojiden, sembollerden izler taşıyor...

The Harbinger
Şeytanın Kızı (2022) Poster

Film afişinde "Onu sadece ölüm kurtarabilir" yazan 114 dakika süren Şeytanın Kızı, 16 Aralık 2022 günü sinemalara gelecek

Şeytanın Kızı (The Harbinger) Konusu:

Sigortacı olan Daniel ve eşi Theresa Snyder, sorunlu kızları Rosalie ile beraber küçük bir kasabaya taşınır. Kısa bir süre sonra başlayan kasaba sakinlerinin gizemli ölümlerinden, kızlarının sorumlu olduğunu düşünmektedirler. Kötü bir şeyin onları takip etmesinden korkan ebeveynler, gözlerinde çocuklara has ışık bulunmayan kızlarını kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmalıdır.

Vizyon Tarihi: 16 Aralık 2022

Diğer Adı: The Harbinger / Yönetmen: Will Klipstine / Senaryo: Will Klipstine ve Amy Mills / Görüntü Yönetmeni: Yönetmen: Will Klipstine / Müzik: Chad Olivera / Dağıtımcı: Bir Film / Şirket: Vagon Film / ABD / 2022 / Süre: 115 dakika / Korku, Fantastik, Dram / tt13610158 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Madeleine McGraw (Rosalie Snyder)
Will Klipstine (Baba, Daniel Snyder)
Amanda MacDonald (Anne, Theresa Snyder)
Teal Redmann (Dr. Emily Warren)
Irene Bedard (Kızılderili, Floating Hawk)
Kate Luyben (Claire)
Steve Monroe (John Driscoll)
Vince Duvall (Dedektif Tracy)
Bruce Bohne (Elçi, Creepy Man)

10 yorum:

  1. ilk önce hep korkuları izleyip tüketiyorum, sonra fantastikleri, sonra romantikleri, sonra da iyi filmleri hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vizyon takvimi de en iyileri sona saklıyor :) Akademi Ödülleri yaklaştıkça sinemalara en iyiler geliyor. Stratejiniz benziyor yani :))

      Sil
  2. Konusu klişe, şu parmağını şıklatıp duran adam yüzünden korkutucu da gelmedi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı korku filmleri gerilimsiz açılır bir süre öyle devam eder sonra olaylar başlar. Bu filmde direkt olarak vurucu sahnelerle girilmiş, sonra klişeler gelmeye başlamış. Süresi de bir hayli uzun filmin. Küçük kızı da ben Wednesday Adams'a benzettim. Eli ayağı düzgün bir film, popüler aynı zamanda ama İmdb puanı çok düşük geldi bana. :)

      Sil
  3. Fena durmuyor aslında ama çok korkmak isteyenlere göre değil sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç, izleyiciyi şaşırtacak sahneler filmde mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ama korku filmlerine aşina olanlar için vakit geçirmelik hissi uyandırdı film. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Bu tarz yapımlarda sorunlu küçük neden hep kız çocuğu oluyor acaba? Yoksa bana mı öyle geldi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku türünden çok film izlediğimi söyleyemem izlediklerime bakarak tespitin doğru derim. Kızlar korkutma konusunda daha başarılı bulunuyor galiba :)

      Sil
  5. Bu tarzı da severim ama baya oldu izlemeyeli Bu tarz filmleri

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön