10 Aralık 2022 Cumartesi

Servet Operasyonu (2023)

Operation Fortune: Ruse de guerre

98 yapımı "Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana" adlı yapımıyla sinemaseverlerin kalbini kazanan İngiliz yönetmen Guy Ritchie, yıldız oyunculu kadroya sahip "Kapışma (2000)" ve Robert Downey Jr.'lı "Sherlock Holmes" filmlerine imza attı. Kapışma ve Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana filmlerinin İmdb top 250 listesinde olduğunu yönetmeni keşfetmek isteyenler için not düşmek istiyorum. 

Aksiyon ve Komediyi harmanlayan yönetmen, Servet Operasyonu filminde başrolü daha önce de çalıştığı oyuncu Jason Statham'a verdi. Normalde 2022 yılının ilk aylarında vizyona girecek olan film (Batman'le olası bir çakışma söz konusu olduğundan olabilir) dağıtımdan ani bir kararla kaldırılmıştı.

Servet Operasyonu (2023)

Çekim mekânları arasında Antalya'nın bulunduğu Servet Operasyonu (2023) filminde aralarında Kaan Urgancıoğlu ve Bestemsu Özdemir'in bulunduğu Türk oyuncular da rol aldı.

Aksiyon, Komedi, Gerilim türlerindeki Operation Fortune: Ruse de guerre, tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin yaşadıkları macerayı takip ediyor. CJ ENM dağıtımıyla vizyona girecek olan film, 13 Ocak 2023 günü izleyicilerle buluşacak.

Servet Operasyonu 2023 Jason Statham, Josh Hartnett ve Aubrey Plaza

Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre) Konusu:

Süper casus Orson Fortune ve üst düzey ajanlardan oluşan ekibi, Türkiye, ABD ve İngiltere'den oluşan küresel istihbaratın verdiği görevle, milyarder silah tüccarı Greg Simmonds'un dünya düzenini bozmakla tehdit eden ölümcül yeni bir silah teknolojisini satmasını önlemek için harekete geçer.

Ekiptekiler, bu gizli görevde onlara yardım etmesi için Hollywood'un en büyük film yıldızı olan Danny Francesco'yu özel hayatındaki açığı bulup, şantaj yaparak! işe alır.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2023

Diğer Adı: Operation Fortune: Ruse de guerre / Yönetmen: Guy Ritchie / Senaryo: Ivan Atkinson, Marn Davies / Görüntü Yönetmeni: Alan Stewart / Müzik: Christopher Benstead / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / ABD / 2023 / Süre: 114 dakika / Aksiyon, Komedi, Gerilim / tt7985704 / 6+ 10A

Oyuncu Kadrosu:
Jason Statham (Orson Fortune)
Hugh Grant (Greg Simmonds)
Aubrey Plaza (Sarah Fidel)
Josh Hartnett (Danny Francesco)
Cary Elwes (Nathan Jasmine)
Max Beesley (Ben Harris)
- Türk Oyuncular:
Kaan Urgancıoğlu (Casa)
Bestemsu Özdemir (Vivienne)
Aksel Üstün (Yatom)
Ergun Kuyucu (Qasim)
Ozan Ayhan (Sergi)
Sinan Yıldız (Yat Garsonu)

7 yorum:

  1. Kapışma'ya bayılmıştım ki yönetmenle tanışma filmimdi, yani vizyona girdiğinde izlenecek, haberdar eden Filmgündemi'ne teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ateşten Kalbe... filmiyle tanışmıştım yönetmenle. Sonrası filmleri de haliyle izlendi tabi. :) Erteleme olmazsa inşallah Ocak ayında izleyeceğiz. Ben de çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. bu filmin çekilişini hatırlıyorum, pandemi dönemiydi galiba, ne oyuncu kadrosu var ama yaa :) guy ritchie filmleri ilginç gelmiyor bana :) yine de izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izlerken gözlerim Türk oyuncuları aradı ama ya ben bulamadım ya da fragmanda yoklardı. Hugh Grant'da kötü adam olmuş... Guy Ritchie'nin bazı filmleri erkek dünyasına daha çok hitap ediyor. Mizahı kullanması güzel, filmlere çekicilik katıyor :)

      Sil
  3. Eskiden olsa bakıyordum bu tarz filmlere ama artık izlemiyorum, kuru aksiyon olarak nitelendiriyorum böyle filmleri artık. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyona doymuşsun. Ama bu film ıslak kii :) Deniz var, Antalya var :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön