19 Aralık 2022 Pazartesi

Hayalimdeki Düğün

SHOTGUN WEDDING

Jason Moore'un yönettiği, Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrollerini paylaştığı Amerikan yapımı Hayalimdeki Düğün, hayatlarını paylaşmayı planlayan çiftlerin pek istemeyecekleri sıra dışı bir durumu perdeye getiriyor. Komedi, Romantik, Aksiyon türlerindeki Shotgun Wedding filminde, Darcy ve Tom, düğün hazırlıkları sırasında çok korktukları olası aksilikler içinde akıllarına hiç gelmeyen bir problemle karşılaşıyorlar.

Filmin kadrosunun oluşumu sırasında Tom karakterini canlandıracak isimler arasında Ryan Reynolds ve Armie Hammer'in adı geçmişti. Josh Duhamel ise çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen film için Karayiplere uçan isim oldu.

Hayalimdeki Düğün Film Afişi

Yayını birkaç kez ertelenen, Amazon Stüdyoları'nın Lionsgate'den haklarının bir kısmını aldığı film olan Hayalimdeki Düğün, bir gün önce Singapur, Portekiz'de sonrasında Güney Afrika ile birlikte Türkiye'de ilk olarak vizyona girecek. BG Film'in ithal ettiği yapım 30 Aralık 2022 günü seyircilerle buluşacak.

Hayalimdeki Düğün, Jennifer Lopez ve Josh Duhamel

Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding) Konusu:

Darcy ve Tom, sevecen ama çok inatçı ailelerini düğün için bir araya getirirler ancak çiftin tüm partisinin korsanlar tarafından rehin alınmasıyla herkesin hayatı tehlikeye girer. Çift sevdiklerini kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadır, tabii önce birbirlerini öldürmezlerse!

Hayalimdeki Düğün, Lenny Kravitz
Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2022

Diğer Adı: Shotgun Wedding / Yönetmen: Jason Moore / Senaryo: Mark Hammer ve Elizabeth Meriwether / Görüntü Yönetmeni: Peter Deming / Müzik: Pınar Toprak / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / ABD / 2022 / Süre: 100 dakika / Komedi, Romantik, Aksiyon / tt9686790 / 13+ ⚥

Oyuncu Kadrosu:
Jennifer Lopez (Darcy Rivera rolünde)
Lenny Kravitz (Sean Hawkins)
Josh Duhamel (Tom Fowler)
Sonia Braga (Renata Ortiz)
Callie Hernandez (Jamie Rivera)
Jennifer Coolidge (Carol Fowler)
Cheech Marin (Robert Rivera)

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön