27 Aralık 2022 Salı

Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı

2506 Sinema yapımı olan ve Bilal Kalyoncu'nun yazıp yönettiği Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı filminde, başarısızlığı ve şanssızlığı bir mıknatıs gibi kendilerine çeken Tarkan ve Serkan ikilisi, mafya, emniyet ve bilumum oluşumları birbirine düşürmeyi başarır. Aksiyon, Komedi türlerindeki yerli filmin afişine de taşınan kadrosunda Hayrettin, Korhan Herduran, Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Ceyda Ateş, Esma Soysal, Caner Kurtaran ve Gökhan Güneş gibi oyuncular bulunuyor.

Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı
Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı (2022) Poster

TME Films'in sinemalara dağıtımını üstlendiği Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı (2022) 6 Ocak 2023 günü seyircilerle buluşacak.

Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı (2022) Konusu:

Serkan ve Tarkan ipe sapa gelmez iki bıçkın delikanlıdır. Yanlışlıkla internette bir suça karışmaları üzerine ahlak polisi tarafından nezarete alınırlar. Bu sırada emniyet teşkilatındakiler ünlü mafya babası Boğa İsmet'e operasyon yapmak üzeredir. Emniyet, bu sıkıntılı görevde kendi içlerinden bir kayıp vermemek için Tarkan ve Serkan'ı mafyaya sızmak üzere görevlendirir. Ancak bu ikili her konuda o kadar başarısız ve şanssızdır ki; mafya gruplarını, emniyeti ve benzeri bütün oluşumları salaklıkları ile birbirine düşürmekte gecikmezler.

Vizyon Tarihi: 6 Ocak 2023

Yönetmen - Senaryo: Bilal Kalyoncu / Görüntü Yönetmeni: Cahit Erşan / Müzik: Fırat Haznedaroğlu / Dağıtım: TME Films / Yapım: 2506 / Türkiye / 2022 / Süre: 88 dakika / Komedi, Aksiyon / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Hayrettin Onur Gökoğuz
Korhan Herduran
Ufuk Özkan
Bülent Çolak
Ceyda Ateş
Esma Soysal
Gökhan Güneş
Caner Kurtaran
Doğa Konakoğlu
Buse Korkmaz
Halil Söyletmez

6 yorum:

  1. Pek benlik değil gibii ama tabii gidilebilir. Artık sinema kültürünün yavaş yavaş yok olduğunu düşünüyorum malum herkes artık internetten izliyor her şeyi ve maaliyet açısından daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinemalardan çok şikayet var, seyircilerin verdiği rahatsızlık, ekranın karanlık olması, ses sistemindeki sorunlar, reklamlar gibi nedenlerle soğuyanlar çoğunlukta. Kalitenin her anlamda sağlanması lazım... Evde izlemek rahat oluyor daha ucuz hem katılıyorum sana. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Eğlenceli gibi duruyor ama merak da etmedim açıkçası. 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz filmler daha çok erkek seyircilere hitap ediyor, bizlik değil pek, katılıyorum sana :)

      Sil
  3. kötü film olma olasılığı yüksek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlenme rakamlarını merak ettim bak :) Takipçisi olacağım. Kitlesi var mı seyirci rakamları söyler... :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön