23 Kasım 2022 Çarşamba

Tehlikeli Oyun | Poker Face (2022)

POKER FACE

Akademi ödüllü oyuncu Russell Crowe'un hem yönettiği hem de oynadığı Gerilim, Suç, Aksiyon türlerindeki Poker Face'in hikâyesi, çocukluk arkadaşlarıyla birlikte yüksek bahisli bir poker oyununa ev sahipliği yapan bir milyarderin etrafında şekilleniyor. Çekimleri Avustralya, Sidney'de gerçekleştirilen Tehlikeli Oyun | Poker Face (2022) filminde Russell Crowe şans oyunları konusunda teknolojiden kazandıklarıyla milyarder olan, sanat eserlerine düşkün ve sağlık sorunları yaşayan Jake Foley karakterini canlandırıyor.

Tehlikeli Oyun Poker Face (2022) Poster

Russell Crowe'un yönettiği ikinci film olan ABD yapımı Tehlikeli Oyun, 25 Kasım 2022 günü sinemalarda gösterime giriyor. Crowe'un ilk filmi ise Avustralya'lı bir babanın Çanakkale Savaşı'na katılan oğullarını bulma çabasını anlatıyordu. The Water Diviner / Son Umut (2014) adlı bu filmde Cem Yılmaz'da rol almıştı.

Tehlikeli Oyun (Poker Face) Konusu:

Milyarder Jake Foley, en iyi arkadaşlarına asla unutamayacakları bir poker gecesi hazırlar ve Miami'deki evine davet eder. Arkadaşlarına hayal bile edemeyecekleri kadar çok para kazanma şansı tanır: 5 milyon dolar. Ancak bu oyunu oynamak için, oyuncuların hayatlara pahasına korudukları tek şeyi yani en özel sırlarını ortaya dökmeleri gerekir. Oyun ilerledikçe, Foley’in arkadaşları oynadıkları oyunun gerçekte neyin hakkında olduğunu keşfetmeye başlar. O gece eve doğru gelen davetsiz misafirler ise oyunun gidişini değiştirecektir.

Tehlikeli Oyun | Poker Face (2022)

Vizyon Tarihi: 25 Kasım 2022

Diğer Adı: Poker Face / Yönetmen: Russell Crowe / Senaryo: Russell Crowe, Stephen M. Coates / Görüntü Yönetmeni: Aaron McLisky / Müzik: Antony Partos, Matteo Zingales / Dağıtım ve ithalat: TME Films / ABD / 2022 / Süre: 94 dakika / Filmin Türü: Gerilim, Suç, Aksiyon / tt14714980 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Russell Crowe (Jake Foley rolünde)
Elsa Pataky (Penelope)
Liam Hemsworth (Michael Nankervis)
Steve Bastoni (Paul Muccino)
Aden Young (Alex Harris)
Jacqueline McKenzie (Doktor)
RZA (Andrew Johnson)
Brooke Satchwell (Nicole Foley)
Matt Nable (Billy)
Daniel MacPherson (Avukat Sam McIntyre)
Paul Tassone (Victor)

9 yorum:

  1. Russell Crowe çok başarılı bir oyuncu.Bu filmini ilk kez burada gördüm.Anlatım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Eveettt demek ki bu haftaki filmimiz bu hem bana yakın AVM'de. Başka Sinema salonunda İlgi Manyağı tekrar, dolayısıyla haftayı boş geçmek istemezem Poker Face'i izlemeliyim, sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta Başka Sinema'nın yeni bir filmi var. Ali Abbasi'nin Kutsal Örümcek filmi. Sizin sinemalarda atlamamışlardır umarım. :) Poker Face'in puanlarını düşük gördüm biraz. :)

      Sil
    2. Şimdi baktım, atlamamışlar:) Önceki gün bu cuma ne var diye bakmıştım, koymamışlardı. O halde haftasonu başka bir programım olduğu için pazartesi ya da salı izlenecek:) Poker Face haftayı boş geçmemek için bir seçimdi zaten:)

      Sil
  3. Russel Crowe hem yönetmiş hem de oynamış, baya iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevemedim bunun konusunu ya.

    YanıtlaSil
  5. içindeki gerilimle daha ilginç hale gelebilir

    YanıtlaSil
  6. Hmmm değişikmiş, bu tarz filmleri severim.
    Bu arada yazının başlığını okuduğum andan itibaren beynimde Lady Gaga çalıyor olmasını napcaz. :D

    YanıtlaSil
  7. russell amcamızın hiçbir filmini kaçırmam :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön