8 Eylül 2022 Perşembe

Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar (2022)

Rabbit Academy: Mission Eggpossible

Almanya yapımı Macera, Komedi, Animasyon türlerindeki "Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar" filminde Bahar Bayramı yaklaşırken çocuklara dağıtılacak olan yumurtaları yok etmek isteyen kötülere karşı savaşan tavşanların hikâyesi anlatılıyor.

Hikâyesine 1924 tarihli Tavşan Okulunda Bir Gün (yazarı; Albert Sixtus) resimli kitabının kaynaklık ettiği 2017 yapımı ilk film daha önce Türkiye sinemalarında gösterilmişti. Konusu itibariyle devamlılık arz etmeyen Rabbit Academy: Mission Eggpossible Paskalya tavşanları ve tilkilerin yeni bir macerasını perdeye taşıyor.

Pişiriciler (2019) ve serinin ilki olan Tavşan Okulu (2017) filmlerini de yöneten Ute von Münchow-Pohl'un yeni filmi Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar (2022), dublajlı olarak 9 Eylül 2022 günü vizyona girecek.

Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar (2022) Poster

Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar - Rabbit Academy: Mission Eggpossible (2022) Konusu:

Afacan şehir tavşanı Leo, Bahar Bayramı'ndan sonsuza dek kurtulmak istediği için tilkilerle işbirliği yapar. Amacı tüm yumurtaları yok etmektir. Maceracı tavşanlar Max, Emmy ve onların arkadaşları onu durdurmayı başarabilecekler mi? Kahramanlarımız, bilge öğretmenleri Bayan Hermione'nin yardımıyla gizemli bir dövüş tekniğinde ustalaşmayı öğrenmek zorunda kalacaklar ve bu maceralı yolculukta birine ve hatta bir tilkiye bile güvenmenin ne demek olduğunu öğrenecekler.

Vizyon Tarihi: 9 Eylül 2022

Diğer İsimleri: Rabbit Academy: Mission Eggpossible , Die Häschenschule - Der große Eierklau / Yönetmen: Ute von Münchow-Pohl / Senaryo: Dagmar Rehbinder ve Katja Grübel / Müzik: Alex Komlew / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Siyah Beyaz Movies / Almanya / 2022 / Süre: 76 dakika / Macera, Komedi, Animasyon / tt12631784 / Her yaşa uygun

4 yorum:

  1. Oğlum büyüsün bunların hepsini izliycez hatta belki bu kış başlarız bile kim bilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşuna giden derecelendirmesi uygun olan filmleri şimdiden bir kenara koy bence. Yeğenim çizgi filmleri keşfettiğinde abimler yıllarca doğru dürüst televizyon seyredememişlerdi. TV'yi zapt ediyor yaramazlar. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Yönetmenin Pişiriciler filmini yeni izledim deep, fena değildi; Elfler vardı animasyonda. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön