29 Eylül 2022 Perşembe

Gülümse - Smile (2022)

SMİLE

Yönetmen Parker Finn, ödüllü iki kısa korku filminden sonra çektiği Korku türündeki ilk uzun metrajlısı "Smile" ile sinemalara konuk oluyor. Sosie Bacon'un başrolü canlandırdığı Gülümse - Smile (2022), Dr. Rose'un tanık olduğu travmatik bir olay sonrası yaşadığı korku dolu gelişmeleri anlatıyor. Tehditkar gülüşlü karakterlerin var olduğu ve iki saate yakın süren film UIP Türkiye dağıtımıyla, 30 Eylül 2022 günü gösterime giriyor.

Gülümse - Smile (2022) Poster

Gülümse - Smile (2022) Konusu:

Hayatında korkunç hayaller gören bir hastaya bakan travma terapisti Dr. Rose bu görüşme sırasında tuhaf, travmatik bir olaya tanık olur. Rose olay sonrasında ise açıklayamadığı korkutucu olaylar yaşamaya başlar. Bu karşı konulmaz derecede bunaltıcı olan dehşet hayatını ele geçirmeye başlarken, Rose hayatta kalmak ve korkunç yeni gerçekliğinden kaçmak için sıkıntılı geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

smile film
Gülümse - Smile (2022) Sosie Bacon

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2022

Diğer Adı: Smile / Yönetmen - Senaryo: Parker Finn / Görüntü Yönetmeni: Charlie Sarroff / Müzik: Cristobal Tapia de Veer / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Paramount / ABD / 2022 / Süre: 115 dakika / Korku / tt15474916 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Sosie Bacon (Dr. Rose Cotter rolünde)
Jessie T. Usher (Trevor)
Kyle Gallner (Joel)
Robin Weigert (Dr. Madeline)
Caitlin Stasey (Laura Weaver)
Kal Penn (Dr. Morgan)
Rob Morgan (Robert)

2 yorum:

  1. Ay ben bu kızı biliyorum, ben en favori bebeyim dizim The Closer'da çocuk oyuncuydu. :D

    YanıtlaSil
  2. izlicem tabi :) sosie bacon ) sosis pastırma gibi yani :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön