15 Eylül 2022 Perşembe

Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

Doragon boru supa: Supa hiro

Akira Toriyama tarafından 1984 yılında manga olarak başlayan, anime dizisi ve filmleri çekilen Dragon Ball'un yeni sinema filmi Dragon Ball Super: Super Hero'nun yönetmenliğini Tetsuro Kodama üstlendi. Toei Animation üretimi olan filmin senaryosunu yaratıcısı olan Akira Toriyama yazdı.

Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Poster

Dragon Ball Super: Super Hero (2022), Dragon Ball Super: Broly'deki olaylardan sonra başlıyor. Filmde, Goku'nun geçmişinde karşı karşıya geldiği Red Ribbon Army'nin yarattığı iki yeni androide karşı verilen savaş anlatılıyor. Japonya yapımı olan "Doragon bôru sûpâ: Sûpâ hîrô" orjinal adlı Animasyon TME Films dağıtımıyla 16 Eylül 2022 günü seyircilerle buluşacak.

Dragon Ball Super: Super Hero - Doragon boru supa: Supa hiro (2022) Konusu:

Red Ribbon Ordusu uzun zaman önce Son Goku tarafından yok edildi. Ordunun asi ruhunu devam ettiren isimsiz mucitler, son Androidleri, Gamma 1 ve Gamma 2'yi yaratırlar. Bu iki Android kendilerini “Süper Kahramanlar” diye adlandırır. Piccolo ve Gohan'a saldırmaya başlarlar... Yeni Red Ribbon Ordusu’nun hedefi nedir? Yaklaşmakta olan büyük tehlike karşısında Süper Kahraman’ı harekete geçirmenin zamanı gelmiştir.

Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2022

Diğer Adı: Doragon boru supa supa hiro / Yönetmen: Tetsuro Kodama / Senaryo: Akira Toriyama / Müzik: Krishna Bissessar / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Sony Pictures / Japonya / 2022 / Süre: 100 dakika / Macera, Animasyon, Aksiyon / tt14614892 /

Cinemaximum, Formatlar: 2D, 4DX, GoldClass, IMAX, MPX, Skybox, Starium, Altyazılı

3 yorum:

  1. Küçükken animesini izlerdim tvde ama fragman kafamdakiyle hiç uyuşmuyor, çizimleri garip, çocuk işi gibi olmuş. :))

    YanıtlaSil
  2. Bu anime olayına hiç bulaşmadım. Bir bakayım diyorum yine elim başka yapımlara gidiyor.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön