18 Eylül 2022 Pazar

Dert Etme Sevgilim (2022)

Don't Worry Darling

Amerikalı oyuncu Olivia Wilde'ın Booksmart (2019) filminden sonra ikinci kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmi "Dert Etme Sevgilim", seyirciyi 1950'lere, çölde kurulu deneysel bir kasaba olan Victory'e götürecek. Dram, Korku, Gerilim türlerindeki filmin kadrosunda, yönetmenin kendisi de dahil olmak üzere Hollywood'un tanınmış oyuncuları Florence Pugh, Chris Pine ve Gemma Chan yer alıyor. Başrolde ayrıca İngiliz şarkıcı Harry Styles var.

Don't Worry Darling
Dert Etme Sevgilim (2022) Poster

Filmle ilgili eleştirilerde, başroldeki Florence Pugh'ın performansıyla öne çıktığı konuşuluyor. Tanınmış filmlerden referanslar kullanan Don't Worry Darling'in senaryosunun sorunlu olduğu, 2 saatlik sürenin filme fazla geldiği yönündeki olumsuz eleştiriler de filmle ilgili göze çarpanlar arasında bunuyor... MetakSor: 4,8

Prömiyerini 79. Venedik Film Festivali'nde yapan Dert Etme Sevgilim (2022) Warner Bros. Türkiye dağıtımıyla 23 Eylül 2022 günü sinemalara gelecek.

Dert Etme Sevgilim (2022)

Dert Etme Sevgilim - Don't Worry Darling (2022) Konusu:

Alice ve Jack Chambers, 1950'lerde Jack'in çalıştığı gizemli şirket tarafından yaratılan ve ödemeleri yapılan, görünüşte mükemmel bir şirket kasabası olan Victory'de yaşarlar. Genç çift Californiya çölünün ortasında kurulu olan kasabadaki yaşamlarını mutlu bir şekilde sürdürür. Alice, işkolik kocası Jake'in gizli "Zafer Projesi" üzerindeki çalışmasını merak ederken diğer yandan garip şeyler yaşamaya başlar.

Dert Etme Sevgilim (2022) Florence Pugh

Kurumsal vizyon sahibi ve yaşam koçu olan CEO’ları Frank tarafından benimsenen 1950’lerin toplumsal iyimserliği, sıkı sıkıya bağlı oldukları ütopyada, günlük yaşamın her yönünü kontrol eder. Alice'in projeyle ilgili meraklı araştırması kasaba topluluğu içinde gerilimin artmasına neden olur.

Dert Etme Sevgilim (2022) Olivia Wilde ve Chris Pine

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2022

Diğer Adı: Don't Worry Darling / Yönetmen: Olivia Wilde / Senaryo: Katie Silberman, Carey Van Dyke, Shane Van Dyke / Görüntü Yönetmeni: Matthew Libatique / Müzik: John Powell / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / Stüdyo: Warner Bros. / ABD / 2022 / Süre: 122 dakika / Gizem, Gerilim / tt10731256 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Florence Pugh (Alice Chambers)
Olivia Wilde (Bunny, Alice'in en iyi arkadaşı)
Chris Pine (Frank, ack'in patronu ve "Zafer Projesi"nin kurucusu)
Gemma Chan (Shelley, Frank'in karısı)
Harry Styles (Jack Chambers)
Nick Kroll (Dean, Bunny'nin kocası)

6 yorum:

  1. Gerilim-gizem türünü genelde seviyorum. Merak uyandırsın, sonu belli olmasın arada şöyle bir hoplatsın falan...

    YanıtlaSil
  2. izlicem tabii. olivia wilde ı da çok severim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. Ay geçen hafta sürekli magazindeydi bu filmin gala görüntüleri.

    YanıtlaSil
  4. Korku gerilim iyidir teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. Ben böyle sevgilili, aşklı, meşkli filmleri sevmiyorum ya :)

    YanıtlaSil
  6. Çok film var şu sıralar gitmek istediğim... buradak isinemada bilet 79 tl olmasa :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön