23 Ağustos 2022 Salı

Periler Ülkesi - Bayala (2019)

Bayala

Almanya, Lüksemburg ortak yapımı olan Aina Järvine, Federico Milella ikilisinin yönettiği yapım, tehlike altında olan fantezi ülkesi Bayala'yı kurtarmak için harekete geçen ikiz peri kardeşler Surah ve Sera'yı takip ediyor. Fantastik, Macera türlerindeki Animasyon Periler Ülkesi - Bayala (2019), 3D seçeneğiyle 26 Ağustos 2022 günü sinemalara geliyor.

Bayala
Periler Ülkesi Bayala (2019) Poster

Periler Ülkesi - Bayala (2019) Konusu:

Bayala Krallığı'nda ejderhaların neredeyse yok olmasıyla beraber perilerin sihir güçleri de zayıflamıştır. Genç Marween bir ejderha yumurtası keşfettiğinde, Bayala Krallığı'nın elfleri, ikiz peri prenseslere bebek ejderhanın yumurtadan çıktığı anda büyülü gücünü kaybetmemek için ilk önce ebeveynlerini görmesi gerektiğini söyler. Gölge Elflerin Kraliçesi Ophira ejderhaların büyüsünü ele geçirmek istemektedir. Peri prensesler Surah ve Sera, arkadaşlarıyla birlikte son ejderhaları bulmak için zamanla yarıştıkları tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2022

Diğer Adı: Bayala / Yönetmen: Aina Järvine, Federico Milella / Senaryo: Pamela Hickey / Müzik: Pascal Le Pennec / Dağıtımcı: Bir Film / Şirket: Pixel Production / Almanya, Lüksemburg / 2019 / Süre: 85 dakika / Animasyon, Macera, Fantastik, Aile / tt7063304 / 6A

5 yorum:

  1. ay oley periler mi en sevdiğim şey yaaa şimdiden çok sevdim konusunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyonun konusunu yazarken aklıma sen bir de yorumunda perili filmlerden bahseden she is the man geldi :)) Yaraya merhem gibi film yani :))

      Sil
    2. eveeeey hayat güzeeel :)

      Sil
  2. Renkli ve eğlenceli bir animasyona benziyor. :)

    YanıtlaSil
  3. Tam da perili bir kitap okurken denk gelmesi yazının. :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön