5 Ağustos 2022 Cuma

Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021

Doraemon Filmi: Nobita'nın Küçük Yıldız Savaşları 2021

Shin Yamaguchi'nin yönettiği Japonya yapımı Macera, Animasyon, Aksiyon türlerindeki 2022 yılı yapımı Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021 5 Ağustos 2022 günü vizyona girdi. Doraemon ve arkadaşlarının maceralarının anlatıldığı yeni sinema filminde dostlarımız peşindekilerden kaçan minik bir uzaylıya yardım eli uzatıyor.

Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021 (2022) Poster

Doraemon Filmi: Nobita'nın Küçük Yıldız Savaşları 2021 (2022) Konusu:

Yaz tatilinde küçük bir roket alan Nobita, beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Roketten Papi adında, küçük bir gezegen olan Pirika'nın başkanı minik bir uzaylı çıkar. Doraemon ve arkadaşları, isyancılardan kaçarken Dünya’ya gelen Papi ile zaman geçirdikçe onunla arkadaş olur. Papi'yi yakalamak için gelen bir uzay gemisi, Doraemon, Nobita ve diğerlerine saldırınca Papi olanlardan kendisini sorumlu hissedip onları korumaya çalışır. İsyancı uzaylılar Papi'nin ablasını kaçırmıştır. Bu sırada Doraemon ve arkadaşları, Papi'yi ve evini korumak için Pirika gezegenine gitmek zorunda kalırlar.

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2022

Diğer Adı: Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021 / Yönetmen: Shin Yamaguchi / Senaryo: Fujio F. Fujiko, Dai Satô / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Japonya / 2022 / Süre: 1 saat 49 dakika / Macera, Animasyon, Aksiyon / tt13740078 / 6A

8 yorum:

  1. Çocukken Doraemon'un dizisine bayılırdım :) Eminim bu film de çok güzeldir, çizimler süper duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin imdb puanı iyi ve popülerliği de yükselişte. İzleyenler sevmiş. Çocukluk yıllarına tam da dönmelik bir film :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. oleey ne güzel keyiflidir buuu :)

    YanıtlaSil
  3. Doraemon oyuncağı bile var ben de bunun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavişimiz o bizim :) Transformersler, Pokemonlarımız var ama Doraemon'u almamışız biz.. Teşekkür ediyorum.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön