4 Temmuz 2022 Pazartesi

Çirkin Şansı (2022)

ÇİRKİN ŞANSI

Bilal Kalyoncu'nun yönettiği Komedi filmi Çirkin Şansı (2022), Roman olan çiçekçi Pembe'nin bir kaza sonucu sosyeteye karışmasını ve yaşadığı trajikomik olayları anlatıyor. Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker'in başrollerini paylaştıkları film 8 Temmuz 2022 günü CJ ENM dağıtımıyla gösterime giriyor.

Çirkin Şansı (2022) Poster

Çirkin Şansı (2022) Konusu:

Pembe, Çingene mahallesinde büyümüş, çiçek satarak geçimini sağlamaktadır. En büyük hayali süperstar Berke ile bir gün tanışabilmektir. Bir kaza sonucu ölür ve arafta kalır. Yanlışlıkla ölen Pembe tekrar dünyaya geri gönderilecektir ama bu sefer dilediği hayatı yaşamakla ödüllendirilecektir. Pembe'yi, Berke’nin sevgilisi olarak uyandığı yeni hayatında hiç hoşuna gitmeyen şeyler beklemektedir.

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022

Yönetmen: Bilal Kalyoncu / Senaryo: Serdal Genç, Baran Sıtkı / Görüntü Yönetmeni: Yunus Emre Karadavut / Müzik: Fırat Haznedaroğlu / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: 2506 / Türkiye / 2022 / Süre: - / Komedi /

Oyuncu Kadrosu:

Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker, Doğa Konakoğlu, İlkin Tüfekçi, Aylin Kabasakal, Hilmi Erdem, Ömer Naci Boz, Nilgün Kasapbaşoğlu

5 yorum:

  1. tv de olursa izlerim herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyona gelmesi birkaç yılı bulur tahminimce. Gerçi 2506 Yapım'ın filmleri tv'ye geliyor mu onu da tam bilmiyorum. İnşallah rastlarsın deep :)

      Sil
  2. Hiç sevemedim bunu, komedilerde hep abartılı tipler oluyor. Fragmanı zor bitirdim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izlerken bir türkü tutturdum ben; kaşların ince mince ay le le vay le :))

      Sil
  3. Eylül Öztürk ne alaka onu çözemedim. Oyuncu mu kalmadı sektörde acep?

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön