20 Temmuz 2022 Çarşamba

Black Site (2022)

Çıkış Yok (2022)

Sophia Banks, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde, gizli bir CIA üssünde yaşananları konu eden Aksiyon, Gerilim türündeki filmiyle sinemalara konuk oluyor. Michelle Monaghan, Jason Clarke ve Jai Courtney gibi ünlü oyuncuları kadrosunda barındıran Black Site (2022) seyircilerle 22 Temmuz 2022 günü buluşuyor. Sofia Banks'ın filmi Çıkış Yok'un çekimleri ise Avustralya'da gerçekleştirildi.

Black Site (2022) Poster

Çıkış Yok - Black Site (2022) Konusu:

CIA analisti Abby Trent eşini ve çocuğunu çok sayıda insanın öldüğü İstanbul'da gerçekleştirilen bir bombalama olayında yitirmiş ve olayı gerçekleştirenleri bulmak onda takıntı haline gelmiştir. Abby, aslında var olmayan teröre karşı terörle mücadele veren bir yer olan The Citadel isimli gizli bir üsse transfer edilir. Burada olayın şüphelilerinden biri olan Farhan'ı meslektaşı olan Miller ile birlikte 10 ay süren bir sorgulamaya tabi tutar... Çok tehlikeli bir suçlu olan Hatchet yakalanıp buraya getirildiğinde hücresinden kaçmayı başarır. Yetenekli katil yüzünden üssün içinde terör hâkim olacaktır.

Black Site 2022, Jason Clarke
Vizyon Tarihi: 22 Temmuz 2022

Diğer Adı: Black Site / Yönetmen: Sophia Banks / Senaryo: John Collee ve Jinder Ho / Görüntü Yönetmeni: Donald McAlpine / Müzik: Patrick Savage, Holeg Spies / Dağıtımcı: TME Films / ABD / 2022 / Süre: 93 dakika / Gerilim, Aksiyon / tt13918550 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Michelle Monaghan (Abby Trent rolünde)
Jason Clarke (Hatchet; Meyers)
Jai Courtney (Raymond Miller)
Uli Latukefu (Kaptan David Palau)
Phoenix Raei (Uri Wasserman)
Pallavi Sharda (Tessa Harijan)
Fayssal Bazzi (Rashid Nassar)

3 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön