25 Haziran 2022 Cumartesi

Yang'dan Sonra (2021)

After Yang

Kore asıllı Amerikalı yönetmen Kogonada’nın yönettiği Yang’dan Sonra, robotların bebek bakıcısı olarak satın alındığı bir dünyada geçiyor. Bilim-Kurgu, Dram türündeki filmin başrollerini Colin Farrell ve Umbrella Academy dizisi oyuncusu olan Justin H. Min paylaşıyor. Justin H. Min'i filmde android çocuk bakıcısı olarak izleyeceğiz. Yang’dan Sonra yas, aile, kaybetme, hafıza, doğa, duygular ve kabullenmeye dair, incelikle işlenmiş, bilimkurgu öğeleri taşıyan bir dram; bir androidin ölümünü anlatan, insani bir film... A24 yapımı olan Yang'dan Sonra (2021), 1 Temmuz 2022 günü Başka Sinema dağıtımıyla seyircilerle buluşacak.

Yang'dan Sonra (2021) Poster

Mayıs ayında Türkiye'ye gelen ve İstanbul Film Festivali bünyesinde oynayan After Yang, ilk gösterimini 2021 Cannes Film Festivali’nde yaptı. Katıldığı Sundance Film Festivali’nde bilim ve teknolojiye odaklanan filmlere verilen Alfred P. Sloan Ödülü’nün sahibi oldu.

Yang'dan Sonra (2021)

Yang'dan Sonra - After Yang (2021) Konusu:

Film, robotların bebek bakıcısı olarak satın alındığı bir dünyada geçiyor. Kızının çok sevdiği refakatçisi android Yang bozulduğunda, baba Jake onu tamir etmenin yollarını aramaya başlar. Jake bu süreç boyunca hızla geçip giden hayatını gözden geçirir, farkına varmadan uzaklaştığı eşi ve kızıyla yeniden bağ kurar.

After Yang
Yang'dan Sonra (2021) Justin H. Min, Malea Emma Tjandrawidjaja

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022

Diğer Adı: After Yang / Yönetmen - Senaryo: Kogonada / Özgün Yapıt: Alexander Weinstein / Görüntü Yönetmeni: Benjamin Loeb / Müzik: Aska Matsumiya / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Bir Film / Yapım Şirketi: A24 / ABD / 2021 / Süre: 95 dakika / Bilim-Kurgu, Dram / tt8633464 / 6+ 10A

Orjinal Fragman
Oyuncu Kadrosu:
Colin Farrell (Jake)
Jodie Turner-Smith (Kyra)
Malea Emma Tjandrawidjaja (Mika)
Justin H. Min (Yang)
Orlagh Cassidy (Lilian)
Ritchie Coster
Sarita Choudhury

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Sakin ilerleyen bir film deep, birazcıkta gizemli ilerliyor... :)

      Sil
  2. İnşallah internette bulurum.. tam benlik bir film bu <3

    YanıtlaSil
  3. Fragman çok güzeldi, ben kesin ağlarım bunu izlerken

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir filme benziyor. Duygusal bir anımda izleyebileceğim türden

    YanıtlaSil
  5. Ovvv bu izlenir bence ya bakayım buna nette var mı

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön