12 Haziran 2022 Pazar

Geçmişe Dönüş - Memory (2022)

MEMORY 2022

Kadrosunda Liam Neeson, Guy Pearce ve Monica Bellucci gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Memory (2022) filmi kiralık bir katilin emekli olmaya karar vermesinin ardından gün yüzüne çıkan bir anısının peşinden tekrar şiddet dolu hayatına geri dönüşünü anlatıyor. Gerilim Aksiyon türlerindeki filmin yönetmenliğini Martin Campbell üstleniyor. TME Films dağıtımıyla 17 Haziran 2022 günü sinemalara gelecek olan Amerikan yapımı Geçmişe Dönüş - Memory (2022) filmi 114 dakika sürüyor.

Geçmişe Dönüş, Belçikalı yazar Jef Geeraerts'in "De zaak Alzheimer" adlı kitabından filme uyarlandı. 1985 yılında yayımlanan kitap daha önce yönetmen Erik Van Looy tarafından filme çekilmişti. 2003 Belçika yapımı olan film kitapla aynı adı taşıyordu; De zaak Alzheimer (2003).

Geçmişe Dönüş - Memory (2022) Poster

Geçmişe Dönüş - Memory (2022) Konusu:

Kiralık suikastçi olan Alex hayatını değiştirmek üzeredir. Teksas, El Paso'da yaşayan Alex, emekli olmaya karar vermişken unutulmaya yüz tutmuş bir hatırayla yüzleşir: eski bir bağlantısı ona son bir görev verdiğinde şiddet ve gizlilikle geçen uzun kariyerini tamamlamaya hazırdır. Ama son işi, Alex'in anlaştığı işten farklıdır ve onu ajan Vincent Serra liderliğinde yönetilen gizli bir FBI operasyonuyla çakıştırır. Alex, sınırın güneyindeki bir çocuk fuhuş çetesi ve uzantısı olan emlak ve diğer kirli işlerin izini bulduğunda, Vincent Serra'nın ekibini gizlice doğru hedefe yönlendirir. Ayrıntıları hatırlayamaması onu daha büyük bir tehlikeye atsa da Alex, hayatı boyunca kazandığı becerilerini çirkin bir sırrı aydınlığa çıkarmak için kullanır ama bunu güçlü düşmanları kendisini yok etmeden ve Serra'nın gizli görevini açık etmeden yapmalıdır.

memory (2022)
Geçmişe Dönüş - Memory (2022) Guy Pearce

Vizyon Tarihi: 17 Haziran 2022

Diğer Adı: Memory / Yönetmen: Martin Campbell / Senaryo: Dario Scardapane / Kitap Uyarlaması: Jef Geeraerts, De zaak Alzheimer / Görüntü Yönetmeni: David Tattersall / Müzik: Photek / Dağıtımcı - İthalat: TME Films / ABD / 2022 / Süre: 114 dakika / Gerilim, Aksiyon / tt11827628 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Liam Neeson (Alex Lewis rolünde)
Monica Bellucci (Emlakçı Davana Sealman)
Guy Pearce (Özel Ajan Vincent Serra)
Ray Stevenson (Det. Danny Mora)
Taj Atwal (Özel Ajan Linda Amisted)
Louis Mandylor
Stella Stocker

7 yorum:

  1. bu filmi yts mx de yeni izledim. neeson çok severim. kraliyet nişanı alan büyük oyuncu, tiyatrocu, ama işte hep aksiyon filmi istiyorlar ondan napsın :) neeson olduğunu küt el parmaklarından anlarız heman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de afişlerde, tanıtım fotoğraflarında elinde hep silah vardır. :)

      Sil
  2. spam yorumlar her yerde, bütün bloglarda var, bana da hergün geliyor bol bol, herkesin yorumu düşüyor spamaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana geçenlerde ilk defa senin bir yorumun düşmüştü deep ,hergün kontrol ediyorum başka spama düşen olmadı :)

      Sil
    2. Bende mi düşüyorum acaba? Merak ettim şimdi deep. :) Sadece sen değilsin tabi ki bir çok arkadaşımız bu dertten muzdarip.

      Sil
  3. Yeni filmler gelmiş mi diye bir bakmaya geldim,gidiyorum iyi geceler:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön