25 Haziran 2022 Cumartesi

BİR KIZLA TANIŞTIM (2020)

I Met a Girl

Avustralya yapımı, Dram Romantik türlerindeki Bir Kızla Tanıştım (2020), şizofreni hastası genç bir adamın âşık olduğu kadının peşinden, kafasının içinde konuşup duran seslerle birlikte, kıtayı bir baştan öteki başa kat ettiği yolculuğunu anlatıyor. Luke Eve'in yönettiği filmin başrollerini Brenton Thwaites, Lily Sullivan, Joel Jackson ve Zahra Newman paylaşıyor. Bir Kızla Tanıştım, CGV Mars D. dağıtımı ile 1 Temmuz 2022 günü izleyicilerle buluşuyor.

I Met a Girl
Bir Kızla Tanıştım (2020) Poster

I Met a Girl filmi, şizofreni hastası olan ve abisinin sorumluluğunu üstlendiği Devon'u takip ediyor. Kafasının içinde yarattığı iyi ve kötü karakterlerle devamlı iletişim halinde olan genç adamın bir türlü dengeyi bulamaması, yaşadıkları, çevresindekilere yaşattıkları, hastalığın yıkıcı ve zararlı tasvirleri yapılmadan, düşünceli bir seviye ile sunuluyor. Bunlara filmin olaylı ve dinamik yapısını da eklersek seyirci filmi boğulmadan izleyebiliyor. Başroldeki oyuncu Brenton Thwaites ise hastalıkla empati kurduğunu hissettirerek rolünün hakkını vermeyi başarıyor.

I Met a Girl
Bir Kızla Tanıştım (2020) Brenton Thwaites ve Lily Sullivan

Bir Kızla Tanıştım - I Met a Girl (2020) Konusu:

Yetenekli bir müzisyen olan Devon şizofreni hastasıdır ve kardeşi Nick’in bakımına muhtaçtır. Nick’in karısı Olivia hamile kaldığında Devon'a ayrı ev tutmak istemeleri onun bunalıma girmesine neden olur. Devon evden uzaklaşıp yüksek bir binaya çıkar. Bu eylemi onun hayatının aşkıyla tanışmasına vesile olacak, ilk görüşte birbirlerine âşık olan Lucy ve Devon yaşadıkları ilk geceden sonra birbirlerini kaybedecektir. Kardeşi Nick'e Lucy'nin gerçek olduğunu bir türlü ispatlayamayan Devon, Lucy'nin giderken ona bıraktığı notu bulduğunda ise notta yazanlara sarılır ve kullanması gereken ilaçları kaybettiğini fark edemeden kıtanın öbür ucunda bulunan Sidney'e doğru aşkının peşinden gitmeye karar verir.

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022

Diğer Adı: I Met a Girl / Yönetmen: Luke Eve / Senaryo: Glen Dolman / Görüntü Yönetmeni: Patrick O'Sullivan / Müzik: Matteo Zingales / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Siyah Beyaz Movies / Avustralya / 2020 / Süre: 1 saat 48 dakika / Dram, Romantik / tt9731360 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Brenton Thwaites (Devon Cassidy)
Lily Sullivan (Lucy)
Joel Jackson (Nick Cassidy)
Zahra Newman (Olivia)
Peter Rowsthorn (Bay Roket)
Anni Finsterer (İğneci kadın)

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Şizofrenlerin dünyasına giriş yapıp, bir yandan da aşkın gücüne tanıklık edeceğiz. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. oleeey varsa bulup izleyim :) ah ı am sam geldi aklıma, pek severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I am Sam, unutulmazlarımdandır :) Bulunuyor deep :)
      Teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. Ayy bunu izlemem lazım konusu çok dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön