19 Mayıs 2022 Perşembe

Pig (2021) | Nicolas Cage

PIG (2021)

Nicolas Cage'in başrolde olduğu Dram, Gizem, Gerilim türlerindeki Pig (2021), 20 Mayıs 2022 günü vizyona giriyor. Michael Sarnoski'nin yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Vanessa Block ile birlikte yazdığı Pig, ormanda domuzu yardımıyla trüf mantarı toplayan Rob'un hikâyesini anlatıyor. Film, Başka Sinema dağıtımıyla sinemalara geliyor.

Pig (2021)
Pig (2021) Nicolas Cage Poster

Konuşma metinlerinin az olduğu Dram türündeki film, kaybolan domuzunu ararken geçmişiyle hesaplaşmak zorunda kalan adam rolünü canlandıran Nicolas Cage'in rutin aksiyon filmlerindeki rollerinin dışında bir performans sergilemesine olanak tanıyor. Michael Sarnoski'nin ilk uzun metrajlı yapımı çıktığı uzun festival yolculuğunda Senaryo, İlk Film ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında çeşitli ödüller kazandı.

Pig (2021)
Pig (2021) Nicolas Cage

Pig (2021) Konusu:

Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob, domuzunun yardımıyla ender bulunan trüf mantarlarını toplayıp, genç bir iş adamı olan Amir'e satarak geçimini sağlamaktadır. Rob’un hayatı, çok sevdiği yiyecek arama domuzunun kaçırılmasıyla bambaşka bir hal alır. Rob, can dostunu bulmak için Portland'daki geçmişine dönmek zorundadır.

Vizyon Tarihi: 20 Mayıs 2022

Yönetmen: Michael Sarnoski / Senaryo: Vanessa Block, Michael Sarnoski / Görüntü Yönetmeni: Patrick Scola / Müzik: Alexis Grapsas, Philip Klein / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Mars Production / ABD / 2021 / Süre: 1 saat 32 dakika / Dram, Gizem, Gerilim / tt11003218 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Nicolas Cage (Rob rolünde)
Alex Wolff (Amir)
Adam Arkin (Darius)
Julia Bray (Bree)
Cassandra Violet (Lori)

5 yorum:

  1. İlginç görünüyor. Biraz durağan ama orman manzarası çok güzelmiş. Orada yürümek isterdim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pig'in konusu bana da ilginç geldi. Özellikle filmin başlarında yer aldığını düşündüğüm ormanda geçirilen zamanda domuzun mantarları bulma şekli ilginç. Film sonrasında psikolojik dramaya dönüşüyor sanırım.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. oooo cage den denişik bir rol. çoktandır iyi filmde oynamadıydı. bu iyi gibi sankilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi izleyenler ya seviyor ya da hiç sevmiyor deep. Arası yok gibi. Okuduğum film yorumlarından anladığım bu. Metaskor puanı 82. Yüksek yani. Şans verilebilir :)

      Sil
  3. Beni açmadı sanki çok karamsar duruyor filmin havası.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön