27 Nisan 2022 Çarşamba

Yetenekli Bay Cage (2022)

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage'in kurgusal olarak kendisini canlandırdığı Komedi, Aksiyon, Suç türlerindeki Yetenekli Bay Cage (2022) 29 Nisan 2022 günü vizyona giriyor. Tom Gormican'ın yönettiği filmin kadrosunda ünlü oyuncunun yanı sıra Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris ve Ike Barinholtz yer alıyor. Orjinal adı "The Unbearable Weight of Massive Talent" olan filmde Nicolas Cage, yıldızı sönmekte olan Nick Cage adlı oyuncuyu canlandırıyor. Cage zengin bir hayranının davetiyle 1 milyon dolar karşılığında bir partiye katılıyor. Onun partiye katıldığını öğrenen CIA Cage'e ajanlık yapmasını teklif ediyor.

The Unbearable Weight of Massive Talent
Yetenekli Bay Cage (2022) Poster

Filmin yorumlarından okuduğum kadarıyla başrolleri paylaşan Nicolas Cage ve Pedro Pascal filmde birbirleriyle uyumlu ve keyifle izlenen bir ikili oluşturmuş. Cage'in şimdiye kadar çektiği filmlerden bolca referans kullanılan Yetenekli Bay Cage, yönetmeni olan 52 yaşındaki Tom Gormican'ın ikinci uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor.

'The Unbearable Weight of Massive Talent'ın anlamını merak edenler için Google çevirisini buraya bırakıyorum; Muazzam Yeteneğin Dayanılmaz Ağırlığı.

Yetenekli Bay Cage (2022) Konusu:

Boşanan ve yüklü miktarda borcu olan, yönetmenlere rol için yalvaran Cage'in menajeri Richard ona hayranından bir teklifle gelir. Cage, hayranının Mallorca'daki evine gidip doğum gününe katılırsa 1 milyon dolar alacaktır. Teklifi kabul eden Cage, ona takıntılı olan hayranı Javi Gutierrez'le tanışır ve onun bir senaryo üzerinde çalıştığını öğrenir... Nick Cage'le görüşen iki CIA ajanı, Javi Gutierrez'in suç ailesinin başı olduğunu söylerek Cage'den yakalanması için yardım etmesini isterler.

Yetenekli Bay Cage (2022) Nicolas Cage ve Pedro Pascal

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Diğer Adı: The Unbearable Weight of Massive Talent / Yönetmen: Tom Gormican / Senaryo: Tom Gormican, Kevin Etten / Görüntü Yönetmeni: Nigel Bluck / Müzik: Mark Isham / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / ABD / 2022 / Süre: 1 saat 47 dakika / Komedi, Suç, Aksiyon / tt11291274 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Nicolas Cage (Nick Cage / Nicky)
Pedro Pascal (Javi Gutierrez)
Tiffany Haddish (Ajan Vivan)
Neil Patrick Harris (Menajer Richard Fink)
Ike Barinholtz (Ajan)
Jacob Scipio (Carlos)
Sharon Horgan (Olivia)
Alessandra Mastronardi (Gabriela)
Demi Moore (Film Aktristi Olivia)
Lily Mo Sheen (Cage'ın kızı Addy)

2 yorum:

  1. Baaayıldımmm... Cage' i zaten çok severim. Pedro Pascal' i de izlediğim bir filmde sevmiştim ama hangisiydi hatırlamıyorum. Teşekkürler yayın için.

    YanıtlaSil
  2. eğlenceli film olabilir bu evet :) cage, filmlerde hep kendini oynayanlardan :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön