10 Şubat 2022 Perşembe

Gündemdeki Vizyon Filmleri 11 Şubat 2022

Altı filmin vizyona girdiği hafta sonunda Nil'de Ölüm, Uncharted, Malazgirt 1071 gibi Aksiyon barındıran filmler sinema seyircisini salonlarda bekliyor olacak. Gündemdeki vizyon filmleri 11 Şubat 2022 tarihli listedeki yapımların detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde hem Akademi Ödül Adayları hem de BAFTA Adayları açıklandı. 75. British Academy Film Ödülleri 13 Mart 2022 tarihinde dağıtılacak. 94. Akademi Ödülleri ise 27 Mart 2022 günü sahiplerini bulacak. 94. Akademi Ödülleri Adaylıklarının tam listesine buradaki adresten ulaşabilirsiniz; Oscar Adayları

Gündemdeki Vizyon Filmleri 11 Şubat 2022

Yabancı Film

Evlen Benimle - Marry Me (2022)

Marry Me, sahne dünyasına ait iki ünlünün hayranları önünde evlenmek üzereyken gelinin karar değiştirip seyirciler arasından bir an göz göze geldiği bir adamla evleneceğini açıkladıktan sonraki gelişmeleri perdeye getiriyor. Romantik-Komedi, Müzik türlerindeki filmde Jennifer Lopez ve Owen Wilson başrolleri paylaşıyor.

Uncharted (2022)

Başrollerini Mark Wahlberg ve Tom Holland'ın üstlendiği, Uncharted adlı video oyun serisinden uyarlanan Uncharted, dünyanın en eski gizemlerinden birinin peşine düşen hazine avcılarının yarışını konu ediyor.

Nil'de Ölüm - Death on the Nile (2022)

Kenneth Branagh, Tom Bateman ve Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı Nil'de Ölüm, Mısır tatilini nehir gemisinde geçiren dedektif Hercule ve arkadaşı Bouc'un gemide işlenen bir cinayet vakasını çözmeye çalışmasını konu ediyor.

Bergman Adası - Bergman Island (2021)

Amerikalı film yapımcısı olan Tony ve Chris çifti, bir sonraki filmlerinin senaryosunu yazmak için yaz aylarını Ingmar Bergman’ın esin kaynağı olan Farö Adası'nda geçirmeye karar verir. Yönetmen Ingmar Bergman'ın yaşadığı yerlerde dolaşacağımız Dram türündeki filmin başrollerini Tim Roth ve Vicky Krieps paylaşıyor.

Yerli Film

İsmetse Olur (2020)

Umut Kaya'nın yazıp yönettiği, 4 yıl önce kaybettiğimiz Turan Özdemir'in rol aldığı Komedi türündeki İsmetse Olur filminde, Kısmetli köyüne bir grup yabancının gelmesiyle yaşanan komik olaylar anlatılıyor.

Malazgirt 1071 (2019)

Tarihi, Savaş, Aksiyon türlerindeki Malazgirt 1071 filminde, Alparslan, amcası Tuğrul beyin başlattığı Anadolu seferlerine devam eder. Gelişen olaylar Bizans ve Türk Ordularını Malazgirt Ovası'nda karşı karşıya getirir.

9 yorum:

  1. bergman filmi tabisi deeee, sıkıcı bile olsa fark etmez, bergman, tim roth, ada, oh oh :)

    YanıtlaSil
  2. Seyredilecekler artıyor.)))

    YanıtlaSil
  3. Kısmetli köyüne,ismetse olur filmi,çok iyimiş..İzleyelim..😊

    YanıtlaSil
  4. oscarın kokusu gelmeye başladı şubatı da bitirdik mart bahar ve oscar ....Moonfall ne zaman internete düşer acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, bahsettiğiniz film internette var ama İngilizce sinema çekimi olarak bulunabiliyor.
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön